kliknij aby powiększyć
1152x720 : 374 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Wsparcie IX tieru!

Sasilton
Napisany 28 Lip. 2012 - 22:15

użytkownicy
LaPierz
to była odp na komentarz nr11 który został usunięty

LaPierz
Napisany 28 Lip. 2012 - 22:19

użytkownicy
ok

col_Kurtz
Napisany 29 Lip. 2012 - 02:07

użytkownicy
@Althenor "Nawet za taka cene w perspektywie nadchodzacego nerfa nie oplaca sie go kupowac..."
A jak inaczej chcesz dorwać (chyba że nie chcesz, to wybacz) M48a1? Z free? Tak się składa, że wielu nie ma na celu obecnie M46, tylko to, co po nim następuje.

aryanek
Napisany 29 Lip. 2012 - 11:37

użytkownicy
znowu miernoty i nieudacznicy są wspierani.To chyba typowe dla wschodniej części Europy w tym Polski.

Krogi
Napisany 30 Lip. 2012 - 12:55

użytkownicy
A co ma do tego wschodnia część europy ? i gdzie tu widzisz wsparcie dla "miernot i nieudaczników" koleś aż taki pro player jesteś ? :D chciałbym to zobaczyć ;)

Whitefalcon
Napisany 30 Lip. 2012 - 14:56

użytkownicy
ktoś wie kiedy bendzie promo na is3?

toom_
Napisany 30 Lip. 2012 - 15:03

użytkownicy
nigdy

aryanek
Napisany 30 Lip. 2012 - 17:39

użytkownicy
krogi

Jak nie widzisz tu wpierania graczy,którzy nie umieli sobie poradzić z zebraniem kredytów na Tier IX bo słabo grali,źle gospodarowali to chyba jesteś upośledzony.Druga sprawa dawanie komuś czegoś za pól darmo za co każdy normalny gracz musiał zapłacić pełną sumę budzi sprzeciw.

Zwrot "koleś" zostaw dla swoich kolegów z gimnazjum a odnośnie "pro" to daje sobie radę.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Krogi
Napisany 30 Lip. 2012 - 19:02

użytkownicy
Aryanek

hehe no ładnie :D ja tu grzecznie do ciebie a ty już jesteś wstanie określić mój wiek i to czy jestem upośledzony czy nie :D Po pierwsze kolego promo jest dla ludzi którzy ugrali już kiedyś 9 tiery i się ich pozbyli ;) na przykład ja :P a po drugie forma grzecznościowa wymaga że dzieciaczku jak się do kogoś zwracasz to używaj wielkiej litery tak z łaski swojej. A po trzecie przestań się zachowywać jak burak ;P

aryanek
Napisany 30 Lip. 2012 - 22:50

użytkownicy
krogi

zero argumentów tylko wylewanie kompleksów gimbusa...dno.A co formy grzecznościowej jakoś jej u ciebie nie zauważyłem wiec nie wymagaj żeby ktoś stosował ją wobec ciebie.KOLEŚ.

Kenpachi
Napisany 31 Lip. 2012 - 08:01

użytkownicy
Więc teraz trzeba się denerwować i obrażać wszystkich którzy skorzystają z promocji na którą ja się nie załapałem?
Strach się bać na myśl o miłośniczkach kwiatków z sekatorkiem w ręku goniących mnie krzycząc: "wracaj tu ty chamie zbolały co kupiłeś storczyka w Tesco za pół ceny"

mickey93
Napisany 31 Lip. 2012 - 19:08

użytkownicy
ho ho ja tu widzę typowe chamstwo i zawiść na to że inni kupią sobie za pół centy a ja musiałem tyrać na 100% więc jeżeli ktoś ma kompleksy to ty aryanek no chyba że rozwój umysłowy został w tyle za rozwojem fizycznym

aryanek
Napisany 01 Sie. 2012 - 14:46

użytkownicy
dobrze napisałeś mickey "ktos musiał tyrać" a cwaniak i nieudacznik kupuje za pól darmo.Resztę postu potraktuje jako trolling.Kupuj szybko bo bez pomocnej dłoni dla partaczy nic nie osiągniesz.teraz poczekaj na X za 1/3.

Krogi
Napisany 01 Sie. 2012 - 16:18

użytkownicy
hahaha "tyrać" :D ugranie 3 baniek bez tej promocji to 4 może 5 dni :D

Mickey znasz powiedzenie "nie dyskutuj z ... bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" :D? ja na tym kończę komentarze w tym wątku bo schodzi to na zła drogę ;)

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.