Dzięki, Scytian. Kolejne koszmarne tłumaczenie, jak na mój gust. Specjalista?? Już lepiej byłoby Wojownik (w ruskiej Top Gun to Woj), albo takie miło brzmiące jak Pogromca czy też proste As.
1152x720 : 374 KB
Nasze forum World of Tanks
Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
użytkownicy
o gimbus dał sie sprowokować...
1K to ja wbiłem na tetrarchu a to II tier
a na innych czołgach mam kilka razy dziennie po 1K
nie zawsze sie trafi przy x2 albo x3
1K to ja wbiłem na tetrarchu a to II tier
a na innych czołgach mam kilka razy dziennie po 1K
nie zawsze sie trafi przy x2 albo x3
użytkownicy
Na IS mam 1527 bez premium.
@Mały Różowy Maus
A to tłumaczenie jest rzeczywiście fatalne, Polacy nie potrafią się nieraz dogadać z innymi bo próbują przetłumaczyć specjalista na ang.
@Mały Różowy Maus
A to tłumaczenie jest rzeczywiście fatalne, Polacy nie potrafią się nieraz dogadać z innymi bo próbują przetłumaczyć specjalista na ang.
użytkownicy
i tak nic nie przebije tłumaczenia "Szklana pułapka"
użytkownicy
to odnośnie tego *3
Zwycięstwo!
Bitwa: Lotnisko 30 lipca 2012 19:27:08
Czołg: M103
Doświadczenia: 6 501 (x3 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia)
Kredytów: 74 485
Osiągnięcia w walce: Medal Bioltera, Specjalista, Snajper
Zwycięstwo!
Bitwa: Lotnisko 30 lipca 2012 19:27:08
Czołg: M103
Doświadczenia: 6 501 (x3 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia)
Kredytów: 74 485
Osiągnięcia w walce: Medal Bioltera, Specjalista, Snajper
użytkownicy
"Medal Bioltera"
Omg, to w polskiej wersji przerabiają też nazwiska!!?? No to już skrajny absurd. Facet nazywał się Bölter, Johannes Bölter.
Omg, to w polskiej wersji przerabiają też nazwiska!!?? No to już skrajny absurd. Facet nazywał się Bölter, Johannes Bölter.