kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 1234 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Wyprzedaż nadwyżek produkcyjnych #2

BloodWolF
Napisany 20 Lip. 2012 - 20:55

użytkownicy
Zniżka głównie dla tych co kolekcjonują czołgi.. Tzn dla mnie dokupione kolejne 17 miejsc. Aczkolwiek myślę o zwiększeniu garażu o jeszcze 20 na zapas. Ci którzy wiedzą jak wygląda mój garaż popadną w panikę :P

TiGeRrr
Napisany 20 Lip. 2012 - 23:26

użytkownicy
Również kolekcjonuje czołgi i lubie praktycznie każdy event.
Właśnie kupiłem 7 slocików by mieć w garażu okrągłe 50 czołgów (:

Fidos1612
Napisany 21 Lip. 2012 - 15:06

użytkownicy
@TiGeRrr
W takim razie sporo czasu potrzebujesz na to by pozbijać gwiazdki ze wszystkich czołgów :D... zwłaszcza podczas eventów z zwiększonym doświadczeniem :P

RENAULTMAGNUM
Napisany 21 Lip. 2012 - 15:45

użytkownicy
Trochę mu zajmie na pewno jescze przy pechu za 3 razem będzie wygrana :D ja nie wiem po co komuś tyle czołgów patrzy sie na nie czy co ? ale to tylko moje zdanie ;)

Fidos1612
Napisany 23 Lip. 2012 - 07:47

użytkownicy
Może patrzy się na nie i przy okazji onanizuje się, jak "bogaci" przy ferrari, lub lambo :P

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.