kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 1600 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Przegląd patcha 7.5

leviatan6
Edytowany 13 Lip. 2012 - 08:37

użytkownicy
"Pojazdy premium Dicker Max i Super Pershing zostały dodane do gry."

Super Pershing: złom jakiego mało (na testowym za 7200 złota)
Dicker Max: bardzo przyzwoity TD na V tierze, dmg ok 300 za strzał (3200 złota !!!)

edit: literówka....D.Max to VI tier :-)

Mały Różowy Maus
Edytowany 13 Lip. 2012 - 08:13

użytkownicy
@mickey93

??????
Powiedz mi, po kiego czorta komuś XP na elitarnym Ferdku skoro ma wynalezionego JT? Możesz jedynie wydać kupe złota na konwersowanie tych ponad 100 tys. XP co niektórzy nim nabili. Nic innego z Ferdiego nie wynajdziesz. A z JT możesz wynaleźć JP E-100. I XP z Ferdka powinno być dodane do tego na JT, a nie go zastępować, jak piszesz.

@leviatan6

DickerMax to tier VI

hedszot :)
Napisany 13 Lip. 2012 - 08:18

użytkownicy
będą równiez nowe tereny to walki. jaki błąd

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Lip. 2012 - 09:35

użytkownicy
@ Walter_NovotnyPL

Szczegółowych nie chce mi się przepisywać, sorry, ale podam generalną charakterystykę.

HP około 2000 (np. T110E4 2050 a JPzE100 2300)

Działa mają przebijalność 295-303 mm

RoF niski JPE100 tylko 2,4 strz/min 155 mm działa tylko trochę ponad 3 strz/min

średnie zniszczenie od 850 HP do 1100 HP (JpE100 najwięcej)

prędkość - najwolniejszy jest chyba T110E3 - 26 km/h a najszybszy pewno Foch (nie zajrzałem jednak ile). Obj 268 wyciąga aż 48 km/h

opancerzenie porównywalne z ciężkimi czołgami X tieru, aczkolwiek
Obj 268 ma z grubsza pancerz IS8. T110E3 ma natomiast wzmocniony pancerz w stosunku do T110E5

generalnie z tego co widziałem są zdecydowanie lepsze niż TD 9 tieru, T110E4, którym już sporo pograłem, jest o niebo lepszy od T30 w każdym aspekcie (także większa celność i szybsze celowanie).

twamorda [PD_W]
Edytowany 13 Lip. 2012 - 15:16

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

Chodzi o to, że ludzie myśleli, że będzie druga linia niemieckich TD, w którym Ferdas byłby w drugiej linii i prowadził do Stuga E-100.

http://world-of-tanks.eu/_aktu...tanks_eu_-_aktualnosc_53_1.jpg

Dlatego zbierali na nim expa, a WG postanowiło narazie nie wprowadzać drugiej linii TD, więc przenieśli doświadczenie z elite Ferdka na JT, żeby miećna JgPz E-100 na X tierze.

Bez nerwów ;)

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Lip. 2012 - 11:29

użytkownicy
@twamorda [PD_W]

Myślałeś, że tego nie wiem?? Kilka postów wyżej napisałem "Przerzuca, bo ludzie zbierali na Ferdim doświadczenie potrzebne do wynalezienia Jagdp E-100. Po zmianach w koncepcji niemieckich TD już nie będzie takiej możliwości." Więc wpierw przeczytaj wątek, a potem kogoś pouczaj, bo teraz wyszedłeś na, hmmm, cóż, niezbyt rozgarniętego osobnika.

A powiedzenie komuś per koleś, jest po prostu chamskie.

gamer
Napisany 13 Lip. 2012 - 11:44

użytkownicy
Mialem 88k ekspa na jt a na tescie mam 0. Bug?

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Lip. 2012 - 12:06

użytkownicy
@gamer
koniecznie zgłoś developerom, bardzo możliwe, że coś schrzanili w mechanizmie przerzucającym XP z Ferdynanda.

Po polsku możesz to zrobić tutaj http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/724-otwarty-test-75/

gamer
Napisany 13 Lip. 2012 - 12:32

użytkownicy
Okazuje sie ze wg podmienilo exp z ferdka (mialem 0 na nim) co bylo zapowiedziane ale powinni go przeniesc a nie zamienic

twamorda [PD_W]
Napisany 13 Lip. 2012 - 14:46

użytkownicy
@Mały Różowy Maus
To ja już nie powiem na kogo Ty wyszedłes, pisząc tamtego posta...

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Lip. 2012 - 15:18

użytkownicy
@twamorda [PD_W]
A nie wpadło ci do głowy, że po prostu go nie rozumiesz? Pisałem o tym, ze nie ma sensu zostawiać XP na Ferdku, bo do niczego już się nikomu nie przyda. A pisałem to do Mickeya, który krytykował ideę przenoszenia XP. Teraz zresztą widzę, że pił do tego, iż XP z Ferdka na teście zastępuje XP Jagdtigera, a nie jest do niego dodawane, ale to jest błąd WG, który z pewnością będzie poprawiony w ostatecznej wersji patcha.

twamorda [PD_W]
Napisany 13 Lip. 2012 - 15:31

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

Tak wiem rozumiem, koniec tematu, nie zrozumialem Cię.

capol2
Napisany 13 Lip. 2012 - 20:11

użytkownicy
http://worldoftanks.eu/news/3090-75-update-overview-pl/

jest i polska wersja!!!

troche eko zmienia, no coz niestety na wyskich tierach na gorsze, a oczywiscie lowe ma zwiekszona rentownosc, slabo sie sprzedaje to wystarczy mala oferta i juz wszystko wraca do normy.. ehh tylko czemu zmniejszaja zarobki na tych tankach ktore zarabiaja wiecej niz inne na tym samym tierze skoro moga wlasnie w nich zwiekszyc zarobki? no ale wedlug WG lowe bedzie zarabial wiecej to na nim sobie zarabiajmy ;/

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.