kliknij aby powiększyć
1152x720 : 374 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Mini łatka 9 lipca

dna78
Edytowany 09 Lip. 2012 - 11:53

użytkownicy
Witam serdecznie! Mnie na Smoczej Grani "red zoom" pojawiał się nader często, na innych mapach go nie zauważyłem. Wyrzucanie z gry i lagi to, z patcha na patch, coraz częstsze zjawisko, nie tylko u mnie - moi znajomi też się z tym borykają. Nie mam jakiegoś super nowoczesnego komputera, ale kiedyś nie było to tak nagminne, natomiast część koleżeństwa ma naprawdę solidne maszyny i dzieje się im to samo, więc problem po stronie użytkowników raczej nie leży.
Jeden ze znajomych zażartował, że za jakiś czas wprowadzą pewnie opcję "nie wyrzucaj użytkownika", płatną w złocie, hahhh! :-)
Dziwi mnie to, że WG wciąż dodaje nowe, najchętniej wymagające finansowego wkładu graczy, bajery (kamuflaże dla ozdoby, nowe linie pojazdów), a nie potrafi się uporać z durnymi błędami w grze a la zawieszanie się czołgu na malutkim kamyku/skraju góry bez możliwości wycofania się, nieszkodliwe trafienia krytyczne czy inne, wielokrotnie przez ludzi opisywane. Nie jestem marudny, ale ta gra nie istnieje miesiąc czy kwartał i czasu zapewne było i jest wystarczająco dużo, by coś z tym zrobić.

col_Kurtz
Edytowany 09 Lip. 2012 - 12:57

użytkownicy
@n0waczek
Cóż, powiem Ci w sekrecie, że dbam raczej o komputer i co jakiś czas go czyszczę. Grę instalowałem od nowa a potem 0.7.4. Więc, czekajmy raczej na ruch z ich strony, niż masowo przeglądać swoje komputery ;) vide post kolegi wyżej nad moim ;)
Pomijam to, że sprawę modowania sknocili już na maxa, nie chcę się wdawać w detale, ale z JSGME wierz mi, było to dziecinnie proste. Zerknij sobie w aktualny folder audio (jest obecnie dość pokaźny) i by dodać raptem aż 2 pliki, mam cały folder przewalać - kopiować? Ridiculous!
Hm, i co z tą łatką? O której się jej spodziewać? Włączyłem launcher tuż przed chwilą - Korzystasz z aktualnej wersji. Za to forum zamknięte - roboty drogowe. Ciekawy sposób obchodzenia się z graczami. Może by jakieś info dali o zamykaniu, a potem je zamykali - coś przeoczyłem?

kurkusmaximus
Napisany 09 Lip. 2012 - 13:23

administracja
Łatka pewnie byłą serwerowa, co jest zrozumiałe bo WoT działa głównie poprzez serwer.

s0ze
Edytowany 09 Lip. 2012 - 17:15

użytkownicy
Wyszedł patch i znów złapałem czerowny ekran na tej mapie, mimo to zdobyłem snajpera, specjaliste i bioltera

http://www.speedyshare.com/u6j...-1334-ussr-T-43-asia.wotreplay

tak to sie robi bez zooma :P

yaroo_p
Napisany 09 Lip. 2012 - 19:32

użytkownicy
Ja o "red zoomie" słyszłem tylko z opowięści do pewnego czasu.Po reinstalce systemu i instalacji 32 bitowej wersji poznałem jego smak.Co ciekawe na laptopie z tą samą wersją systemu jescze się z tym nie spotkałem.Różnica jest taka iż na laptopie mam 1 G ramu w jednej kości a na stacjonarnym 9Giga w aż 6 kawałkach.Gdzieś na forum wyczytałem że właśnie posiadacze więcej niż 2 giga mają większe szanse na ten błąd :) Podkreślam wyczytałem.

s0ze
Napisany 09 Lip. 2012 - 22:10

użytkownicy
Ja mam 2gb pamięci i pojawił sie dopiero po wprowadzeniu tej mapy.

RENAULTMAGNUM
Napisany 09 Lip. 2012 - 22:13

użytkownicy
Mi się to nigdy nie zdarzyło a mam 12 GB ramu + karta grafiki 2 GB :)

buum99
Napisany 10 Lip. 2012 - 15:36

użytkownicy
widzę że niektórzy użytkownicy tego portalu nie potrafią nawet przeczytać kilku komentarzy wyżej gdzie podałem powód i rozwiązanie red screena, wiec będę tak uprzejmy i podam jeszcze raz http://forum.worldoftanks.eu/i...-zajrzyj-zanim-zalozysz-temat/

P.S.
lepiej skończcie swoje wywody na ten, bo niektóre są wręcz śmieszne

hedszot :)
Napisany 13 Lip. 2012 - 08:22

użytkownicy
ten red zoom mi się pare razy trafił. dlatego nie lubie tej mapki.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.