kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 362 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Trailer 0.7.5

vaker94
Napisany 03 Lip. 2012 - 08:47

użytkownicy
up@, te gazety były na luty-marzec :), i chyba o tym nie wiedziałeś?
były po 15 zeta i było w nich w sumie 1.800 golda

Hallack
Napisany 03 Lip. 2012 - 12:01

użytkownicy
jaka to okazja skoro można kupić 2500 za około 35zł na allegro?

Scytian
Napisany 03 Lip. 2012 - 12:10

użytkownicy
@up kupuj złoto na allegro to daleko zajedziesz, jak to złoto dostaniesz? Jako prezent? Ten który kupił prezent może cofnąć przelew a wtedy musisz zapłacić za golda 2 raz żeby ci konto odbanowali, a poza tym co za różnica płacić na allegro 35 zł bez pewności że dostaniesz golda, albo zapłacić 42zł WG i masz golda na 100%?

Palce
Napisany 03 Lip. 2012 - 12:16

użytkownicy
Było parę tych promocyji, ostatnio własnie gazetka z 1800 golda i trzema dniami premki chyba, wcześniej też w Playu było coś podobnego to kolega sobie chinola kupił, no i z niemieckiego wydania internetowego Komputer Świata była t127 do ogarnięcia(czołg sam w sobie średni ale zanim naprawili błąd to sprzedając go i wbijając nowy kod zarobiłem 5 miejsc garażowych) i Tetrach też był jakoś rozdawany. Pomijając takie zmiany w drzewku jak z t34 który wpadł za friko i is4 dzięki któremu jestem do przodu 3 duże bańki:)
Mogli by coś dać bo dawno nie było żadnej oferty, ale pewnie doczekamy się dopiero przy okazji samolotów.

Wariat23
Napisany 03 Lip. 2012 - 12:47

użytkownicy
Ktoś kto pisze że bez premki sie grać nie da to chyba grać nie umie. Ja bez premki doszedłęm spokojnie do IS 7. Jednen raz co miałem premkę to tylko właśnie z kody z tego czasopisma i gdy dają czasem darmowy kod. Czasami tylko wyśle sms za złoto żebo dokupić miejsce w garażu. w tym momencie mam 24 czołgi w garażu. Zresztą jak zarabiać nie umiecie to jak na promocji jest Churchill za 750 złota to go kupcie i macie zarabianie za bitwe około 30 tys na czysto.

mega
Napisany 03 Lip. 2012 - 13:10

użytkownicy
ja gram bez premki , raz na miesiąc dwa wyśle na jeden dzień
od września mam praktyki i coś może ukulam na nowe tanki
np. mój kolega wysłał tyle sms na goldy że jak mu to podliczłem to by miałe lowasa i typa 59 , a wydał to na około 5 dni premki
a reszta free exp i kredyty

col_Kurtz
Napisany 03 Lip. 2012 - 14:03

użytkownicy
@Wariat23
Napisz jeszcze, ile razy tego IS-7 z garażu wyciągasz i ile bitew niższymi tierami musisz zrobić, wówczas pokażesz nam, jak bez premium grać na IS-7.

RENAULTMAGNUM
Napisany 03 Lip. 2012 - 14:13

użytkownicy
kody były na T-127 i 300 złota z niemieckiej strony pózniej na tetracha też z kodu i do tego 3 dni premki a z gazety to były po 15 zł 1500 gold ale wiadomo kodów na 1500 złota działo ile miałeś ;) ja wydałem tylko 15 zł na gazetę bo resztę dostałem od kolegów więc kw-5 mnie wyniósł tylko 15zł z czego jestem zadowolony.Wariat nie obrażaj innych że grac nie umieja bez premki ani bez czołgu premium ponieważ tak jak powiedział Kurtz ile masz bitew tym Is-7 rozumiem taki przelicznik 10 bitew 5 tierami = jedna bitwa is-7 ja wiem że można nawet i całe drzewo zbadać bez premki ale zobacz ile czasu nerw jesteś w plecy ty np na IS-7 zarabiałeś z miecha a ja KW-5 tyg i w tym polega ta różnica ja dałem rade kupić bez żadnego złota is-3 grając samym kw-1 ale nadażyła sie okazja kupiłem KW-5 i gdyby nie to może teraz bym miał is-4 a tak to mam dużo więcej :) i wszystko max wyposażenia nawet 2 tiery ;)

Wariat23
Edytowany 03 Lip. 2012 - 15:00

użytkownicy
@col_Kurtz codziennie na CW gram IS 7, Średnio kilka bitw dziennie. Resztą czołgów gram tylko tyle żeby zebrać bonus za pierwszą wygraną bitwe. A jak potrzebuje kasy to zagram kilka bitw Churchilem na zmiane z KW-1.

Mały Różowy Maus
Napisany 03 Lip. 2012 - 15:12

użytkownicy
Naprawdę kupujecie gold SMS-ami?! Toż to drogo jak cholera. 1050 golda kosztuje 30 zł. Przelewem czy kartą za taką kwotę macie 1500 golda.

Scytian
Edytowany 03 Lip. 2012 - 15:19

użytkownicy
Ja kupuje sms-em, jak zostaje mi na koncie, i tak muszę doładować, chyba lepiej kupić trochę golda niż żeby kasa leżała niepotrzebnie na telefonie.Tylko zastanawiam się nad płatnością DaoPay, cena taka sama jak przelewem +ok 7zł , czyli za 50zł sms dostaje się 2500 golda.

RENAULTMAGNUM
Napisany 03 Lip. 2012 - 16:28

użytkownicy
Wariat przypomnę ci że sam siebie wkopałeś mówiłeś że żal ci graczy którzy grają z goldem a sam przyznałeś sie że masz churlicha więc też jesteś jak oderbałem twoja ideologię złotym noobem ;) a co do Scytian jak może leżeć kasa na koncie nie potrzebnie nie ma znajmoych koleżanek ani nic żeby dzwonić pisać lub coś szkoda mi takich ludzi co cała swoje życie przelewają na gre

Walter_NovotnyPL
Napisany 03 Lip. 2012 - 17:44

użytkownicy
Mylisz pojęcia Reno. Złoty noob to ten co strzela na randomach złotą amunicją, używa złote wyposażenie i ginie jako pierwszy Löwe gdzie jest top tankiem.

RENAULTMAGNUM
Napisany 03 Lip. 2012 - 19:08

użytkownicy
tak czy tak wiadomo oco chodzi ja sie tych nazw nie trzymam jakoś zbytnio

Wariat23
Edytowany 03 Lip. 2012 - 21:28

użytkownicy
@RENAULTMAGNUM radzę czytać ze zrozumieniem. Napisałem że bez konta premium spokojnie doszedłem do IS 7. IS 7 mam od stycznia a Churchila kupiłem miesiąc temu. Po drugie w którym niby momencie napisałem że: żal mi graczy którzy grają z goldem?

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.