kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 288 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
T-62a Galeria

mickey93
Edytowany 01 Lip. 2012 - 22:57

użytkownicy
panowie mietas,bbb14
to nie miejsce na słowne zagrywki i nie ma takiej potrzeby alby takie dyskusje prowadzić. prawda jest taka że WG może zrobić wszystko("wyrolować" ludzi którzy nabili ekspa na Ferdku, może nie wprowadzić fizyki przez 8 miesięcy i wiele innych żeczy) informacje które podaje WG typu "planujemy" "myślimy nad tym" trzeba brać z dużym zapasem. W tym momencie podejrzewam nawet same WG nie wie kiedy owe tanki się pojawią bo największa rewolucja od czasu wprowadzenia VIII tierowych artylerii
PS.
redaktorzy zmieńcie nazwę newsa bo prawidłowe oznaczenie tego czołgu to T-62A

mietas
Napisany 01 Lip. 2012 - 22:57

użytkownicy
@mickey93
Tym bardziej moje posty mają sens...

bbb14
Edytowany 01 Lip. 2012 - 23:05

użytkownicy
wszystkie poniższe daty mogą ulec zmianie". tak tak tam pisze a co napisałeś (ty nie powiem idioto bo się do twojego poziomu nie zniżę) ,,Nasuwa się pytanje kiedy w jakim paczu te tanki się pojawią" takkk pewnie to wina dysleksji, ( nome nomen mojej ) że ja widzę na wstępie tematu ,,Prawdopodobnie pojawi się w patchu 0.7.5" ty nie penie powież ,,aaaaa ale tam jest prawdopodobnie !!!" to pytanie po co woglę zadajesz pytania na tym form skoro odpowiedzi nie uznajesz i wyzywasz odpowiadającego od idiotów spk, ale gdzie sens a gdzie tu logika choć po kolesiu co po zdaniu ,,wszystkie poniższe DATY mogą ulec zmianie". rozumi ,,NIE WIADOMO JESZCZE NIC'' no wybacz ja wnioskuje że już coś wiadomo lecz daty nie są pewne ale ok powtórz to 3 raz bo czymś swoje durne posty poza obelgami musisz zapełniać

RENAULTMAGNUM
Napisany 02 Lip. 2012 - 01:01

użytkownicy
Patrzcie chamstwo jak się szlachta bawi mi was wyżej wszystkich szkoda typowi ludzie kozak w necie pizda w świecie jeszcze bym się nie śmiał jak by pAN bbb14 was pobił sam ;)

bbb14
Edytowany 02 Lip. 2012 - 07:41

użytkownicy
typowi ludzie .... fajnie wiedzieć że oceniasz człowieka na pedstawie 3-4 postów a potem się tym szczycisz wiesz może gdybyś miał rację to byś się do kontrwywiadu nadawał ale muszę cie zmartwić żę coś ci nie idzie to ,,rozpracowywanie ludzi " jak już to RENAULTMAGNUM ty jesteś typowym na nieszczęście tej cywilizacji człowiekiem :)

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Lip. 2012 - 08:34

użytkownicy
A kapusta rzecze smutnie:
„Moi drodzy, po co kłótnie,

Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!”

PanzerWolf
Napisany 02 Lip. 2012 - 09:47

użytkownicy
mam pytanko nie do tematu , ale wybaczcie czy można wziąść urlop w grze bo mam ważny wyjazd a potrzebuję natychmiastowej odpowiedzi

Walter_NovotnyPL
Edytowany 02 Lip. 2012 - 10:06

użytkownicy
Urlop to możesz wziąć w twoim klanie zgłaszając to władzom. W grze niema potrzeby zgłaszania urlopu, ponieważ możesz nie logować się chyba przez pół roku albo dłużej.

Kazelo
Edytowany 02 Lip. 2012 - 10:53

użytkownicy
Czołg T-62
http://pl.wikipedia.org/wiki/T-62

mickey93
Napisany 02 Lip. 2012 - 11:53

użytkownicy
urlop w grze? nieźle ci sie światy zmiksowały :)
Kazelo po co wkleiłeś linka do wikipedii?

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Lip. 2012 - 11:59

użytkownicy
Żeby pochwalić się, że odkrył wikipedię.

Mały Różowy Maus
Edytowany 02 Lip. 2012 - 12:26

użytkownicy
@ mityczny i mietas

W patchu 0.7.5 na pewno będą średnie czołgi i TD X tieru T62A, E50M, M48, T110E3, T110E4, Jpz E100 i Obj 268. Ta decyzja na pewno nie będzie zmieniona. Pisanie, że zawartość tego patcha jest wielką niewiadomą to bezsensowne bablanie. Zawartość jeśli chodzi o czołgi znamy już od prawie miesiąca. A ustalona została kilka miesięcy temu i na pewno nie będzie zmieniona, bo te wozy są obecnie najbardziej zaawansowane i nie byłoby czym ich zastąpić. Co najwyżej mogą wejść później niż ogłaszano (czyli po sierpniu), ale nie będzie tak, że nagle ni stąd ni zowąd pojawią się nie wiadomo skąd jakieś inne.

@ mickey93

Doświadczenie z Ferdka będzie przeniesiona na Jagdtigera w 0.7.5, wiec jakie wyrolowanie?? Poza tym jak ktoś śledził co piszą devsi na forach, to by widział, jak kilka miesięcy temu pisali, by nie gromadzić doświadczenia na zapas, bo robią duże zmiany w drugiej linii niemieckich TD i nie wiadomo, jak będzie ono wyglądać. Oczywiście, mogli to ogłosić bardziej oficjalnie, ale ja np. przeczytałem to na tyle wcześnie, że nic na Ferdku nie nagromadziłem.

A tu http://world-of-tanks.eu/aktua...aktualizowane-drzewka-rozwoju/ odpisałem ci w sprawie T-62A, którego mylisz z T-62.

yaroo_p
Napisany 02 Lip. 2012 - 12:42

użytkownicy
E...muszę w takim razie reaktywować T-54.Ustawić jako pojazd podatawowy i nabijać doświadczonka a to może potrwać ;)

johnny1234
Napisany 02 Lip. 2012 - 13:41

użytkownicy
Bez premium się nim nie pogra a szkoda ;/ T-54 doi mnie z kasy a co dopiero będzie z tym czołgiem.

mickey93
Napisany 02 Lip. 2012 - 14:09

użytkownicy
@Mały Różowy Maus
"Doświadczenie z Ferdka będzie przeniesiona na Jagdtigera w 0.7.5, wiec jakie wyrolowanie??"
zauważ że wyrolowanie było w cudzysłowie ale mniejsza o przepychanki słowne sens był taki aby podkreślić że kłutnie o zawartość patcha są bezsensosowne
"Zawartość jeśli chodzi o czołgi znamy już od prawie miesiąca. A ustalona została kilka miesięcy temu i na pewno nie będzie zmieniona, bo te wozy są obecnie najbardziej zaawansowane i nie byłoby czym ich zastąpić. Co najwyżej mogą wejść później niż ogłaszano (czyli po sierpniu), ale nie będzie tak, że nagle ni stąd ni zowąd pojawią się nie wiadomo skąd jakieś inne.
"
ja mam dystans do tego co mówią devowie po tym jak postąpili z T34. Też był zaawansowany też już był balansowany i co?z sierpnia zrobił się luty bo nagle zmienili koncepcję. nie twiedzę ze w tym przypadku też tak będzie ale nie można napisać na 100% że wejdą w patchu xxx bo nikt nie wie(nawet oni sami) jaka im wpadnie "koncepcja" do mózgów.
osobiscie chcę by to był patch 0.7.5 ale nie robię sobie nadzieji bo jak co to nie chcę znów wieszac psów na nich

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.