kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 288 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Patch 7.4 już jutro!

Mały Różowy Maus
Napisany 21 Czer. 2012 - 10:00

@Giray

Zapomniałeś, że WoT ma ograniczenia chronologiczne. Twórcy gry już dawno temu założyli, że będą w niej tylko konstrukcje z okresu od lat 30. do lat 50. Nie ma mowy o wozach z pancerzami kompozytowymi, działami gładkolufowymi, systemami kierowania ogniem itd. Nawet jak wprowadzają T62, to dają jego wczesną wersję z 1958 r. (T-62A), która jeszcze nie miała gładkolufowego działa 115 mm i w zasadzie była jedynie przeróbką T-55.

Takie ramy czasowe powodują też, że nie ma problemów ze znikającymi liniami czołgów ciężkich oraz niszczycieli czołgów uzbrojonych w działa (w odróżnieniu od niszcz. uzbrojonych w rakiety).

Obecnie nie ma żadnych planów sięgania powyżej X tieru ani masowego wprowadzania MBT ("czołgów podstawowych") poza ich najwcześniejszymi wersjami, które będą medami X tieru. Nie ma też szans na wyższe tiery art. Ostatnio było to jasno stwierdzone przez szefa deweloperów.

Sci
Napisany 21 Czer. 2012 - 10:30

użytkownicy
A widamo coś o arcie SturmTiger ?

kokon303
Napisany 21 Czer. 2012 - 11:29

użytkownicy
dzięki za wszystkie odpowiedzi, szkoda że tak wyjdzie ale na pocieszenie może będzie druga linia medów ;)

Faren
Napisany 21 Czer. 2012 - 12:12

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

Trzy lekkie? Wiem o M41 Walker (moje marzenie) i T92, ale co jeszcze można by wsadzić? Wydaje mi się, że lekkie tieru VI zupełnie wystarczyłyby dla powiększonej ilości czołgów tieru X, a T92 daliby jako premium z autoloaderem, tak jak dla ciężkiego T58 czy średniego T69 (chyba że devsi zrobią taki manewr, że powstania cała linia amerykańskich czołgów z wieżami oscylacyjnymi: T92 (lekki tier VII) -> T69 -> T77 -> T58) To by miało sens.

Czy chodzi ci może o modyfikację M41 Walkera - T49 z działem 90mm?

U Sowietów jako lekkie VI tieru widziałbym PT-76 z odpowiednim buffem lub K-19, P-39; dla Brytoli FV 301, dla Niemców Spahpanzer Kette.

kurkusmaximus
Napisany 21 Czer. 2012 - 12:16

administracja
No to czas pobierać :)

Endriu
Napisany 21 Czer. 2012 - 12:39

redaktorzy
@up

Ja taka lota w chate żeby tylko patcha pobrać:D

Sasilton
Napisany 21 Czer. 2012 - 14:25

użytkownicy
zagrałem chyba z 12 pojedynków i przez te nowe tryby odechciało mi sie w to grać ;/
na plus nowa mapa "Lotnisko"
reszta to kupa
przez te 12 pojedynków miałem ze 3 razy normalne pojedynki
za jakis tydzień gdy bedą francuskie spg z magazynkiem to nawet sobie w gwtigerze nie postrzelam

Giray
Napisany 21 Czer. 2012 - 14:29

użytkownicy
@maus

te "ograniczenia" są tylko umowne ;P

RENAULTMAGNUM
Edytowany 21 Czer. 2012 - 15:25

użytkownicy
patch ogólnie spoko oprócz nowych trybów no kur... nie da sie wybierać ani nic niektórymi maszynami po porostu nie da sie grać jak nie zmienią tego aby wybierać jaki tryb sie chce to dużo graczy skonczy gre

patch ogólnie spoko oprócz nowych trybów no kur... nie da sie wybierać ani nic niektórymi maszynami po porostu nie da sie grać jak nie zmienią tego aby wybierać jaki tryb sie chce to dużo graczy skonczy gre

Panzer
Napisany 21 Czer. 2012 - 15:27

użytkownicy
taaaa

mnie to w***a że nie mogę modów wgrać , nigdy tak nie było. mam grać na czystej grze od nich. ludzie jak można tak popsuć

Giray
Napisany 21 Czer. 2012 - 17:15

użytkownicy
nowe tryby są spoko, złej tanecznicy... ;)

Panzer
Napisany 21 Czer. 2012 - 17:45

użytkownicy
@UP

no nie wiem kolego jak masz ze 7 k bitew i grasz bez modów to współczuje

RENAULTMAGNUM
Napisany 21 Czer. 2012 - 17:48

użytkownicy
ja gram bez żadnego moda A co do patcha to bardzo sie ciesze że zrobili z besti KW-4 jescze lepszą maszynkę poprawiono pancerz zwiększono hp i mase czołgu same plusy jak dla mnie

Egzekutor
Napisany 21 Czer. 2012 - 19:01

użytkownicy
Moglibyście w końcu zaktualizować listę map w temacie poniżej na tym forum!!!

SniperGhost
Napisany 21 Czer. 2012 - 19:06

użytkownicy
Teraz to ta gra zeszła na psy ja usuwam ta gre i pisze na Wargaming ze sa totalnymi kretynami

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.