kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 341 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Nowe odznaczenia w patchu 7.4:

kurkusmaximus
Napisany 02 Czer. 2012 - 14:52

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-nowe-odznaczenia-w-patchu-74/

Prezes
Napisany 02 Czer. 2012 - 15:10

użytkownicy
ten ostatni to jest chyba za zniszczenie białego tygrysa , biały tygrys(1) vs (15)all
http://youtu.be/VhAlx3RKdqQ?t=7m30s

skkrzynia
Napisany 02 Czer. 2012 - 15:44

użytkownicy
ten filmik jest genialny =) nie mogę się doczekać polowań na białego tygryska ^^,

DJKAMORR
Napisany 02 Czer. 2012 - 15:50

użytkownicy
Jeśli wprowadzą ten tryb to gra straci na REALNOŚCI.
Nie chcemy go !

MetalMachine
Napisany 02 Czer. 2012 - 15:59

użytkownicy
@up mów za siebie, fajne urozmaicenie gry.

stos
Napisany 02 Czer. 2012 - 16:02

użytkownicy
dlaczego to niby ma stracic na realnosci
której tak naprawde nie ma lub bardzo duzo jest brakuje aby była prawdziwa realna
własnie fajny taki tryb może być ale pod warunkiem ze w takim trybie nie bedzie można mieć nic za golda typu amunicja itp.

Sasilton
Napisany 02 Czer. 2012 - 16:05

użytkownicy
kogos w ogóle interesują te medale?

mickey93
Napisany 02 Czer. 2012 - 16:12

użytkownicy
@DJKAMORR
ta gra prócz części pojazdów nie jest w ogóle realna więc mowa o utracie realności jest nie na miejscu

swoją drogą chciałbym mieśc pojedynek 1 ys 15

HatefulEvil
Edytowany 02 Czer. 2012 - 17:08

użytkownicy
Zdaje się, że podczas wojny właśnie był podobny stosunek tygrysów do T-34 :D więc realność jak najbardziej xd Poza tym teraz już wiem skąd pomysł na medal za zabicie 15 czołgów xd

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Czer. 2012 - 17:10

użytkownicy
@Sasilton do czego dążysz grając w WoT? Ja do zdobycia wszystkich medali w jak największych ilościach i odkrycia i pojechania największą ilością czołgów.

RENAULTMAGNUM96
Napisany 02 Czer. 2012 - 17:26

użytkownicy
Medale bardzo ciężkie do zdobycia jedynie co to niedługo odblkuje all z ZSSR to dostane ale ten z wszystkimi nacjami i zabicie 14 to troche przesadzili

DJKAMORR
Napisany 02 Czer. 2012 - 17:47

użytkownicy
Walter_NovotnyPL
Ty chyba nie rozumiesz idei gier MULTIPLAYER.

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Czer. 2012 - 18:11

użytkownicy
Dlaczego nie rozumiem? Wiadomo, że trzeba często zginąć aby drużyna wygrała bitwę ale w czasie prawdziwej wojny (która jest multiplayerem) też są odznaczani najlepsi czołgiści, piloci i inni którzy wyjątkowo się wykazali.

n0waczek
Edytowany 02 Czer. 2012 - 18:28

użytkownicy
Jak dla mnie powinni wprowadzić więcej medali za np. zadane obrażenia, wspólną walkę, skontrowanie artylerii, kilkanaście uszkodzonych, bo wprowadzanie medali za jak największą ilość fragów powoduje, że np. maus strzela do ms1 zamiast do 5% is7 i twój team przegrywa "bo jeszcze nie zniszczył ms1" albo "brakuje mi do medalu"...
Oby nie było podobnych sytuacji jak w becie, gdzie po wprowadzeniu medalu za "niewidzialność"(?) i "bycie nieuszkodzonym przez kilkanaście walk" ludzie specjalnie stali gdzieś po kątach w krzakach i nie chcieli walczyć...

Sasilton
Napisany 02 Czer. 2012 - 19:44

użytkownicy
Walter_NovotnyPL>>> lubie rozwalać czołgi
w ogóle nie wracam uwagi na medale bo i tak nic nie dają
a tacy zbieracze często mogą zawalić nam mecz bo zamiast np strzelić w cel oddalony o 500m i zadać dmg to nie strzelają bo mogły by nie trafić i nie zdobyć jakiegoś medalu

już widziałem takiego nooba który w E100 cofnął się schował i czekałby nie dostać strzałą bo zbierał na jakiś medal

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.