Knecht336
Napisany 26 Maj 2012 - 15:45
zulko ma rację, te statystyki które zostały tutaj podane, czyli opisy pojazdów są na stockowym dziale, prócz arty 8 tieru batchatiliona bo arty 8 tieru mają jedno działo, tak samo silniki i reszta też stockowe, więc jak tutaj ktoś pisał że niektóre czołgi mają maksymalną prędkość której nie potrafią osiągnąć,racja ale te raczej ję osiągną, patrzeć na dane Focha czyli na stocku ma silnik 1000 KM a na pewno będzie miał jakiś lepszy do zrobienia i jeszcze sam pojazd jest lekki, tak samo na arcie batchcat. A patrząc na dane opancerzenia to jeśli takie pozostaną to TD-ki będą wymiatać, np. 7 tier jest kopią jagdpanthera ale ma on o 40mm więcej pancerza na przodzie, chciałem też zwrócić uwagę na rof tych pojazdów który jest wysoki, obecnie z topowych Td-ków to jagdtgier góruje który ma 5,25 a zobaczcie ile ma Foch 7,14 a patrząc po statystykach obrażeń i penetracji to na stocku ma działo 120mm te z AMX 50b więc z takim działem i rof-em będzie wymiatać a zapewne będzie miał do zrobienia jakieś jeszcze lepsze działo bo każdy TD-ek 9 ma. A no i samo opancerzenie mnie zadziwiło 120mm > 150mm > 180 mm i to ładnie pochylonego, to obj704 tyle nie ma, no i TD-ki te mają niski profil, będzie można łatwo się schować, jedynie te wieżyczki będą weakspotami w które dużo będzie wchodzić. O arcie to narazie dużo nie można powiedzieć, szczególnie o batchatcie tym bardziej jak nie wiadomo ile pocisków w magazynku, narazie wiadomo że dmg jednego pocisku wynosi 1250 dmg ale celność i splsah nie wiadomo jezszcze...