kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 341 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Urodziny Waltera Christie - special

kurkusmaximus
Napisany 04 Maj 2012 - 15:45

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ziny-waltera-christie-special/

Mr Nightmare
Napisany 04 Maj 2012 - 16:13

użytkownicy
Nie tak dawno była promocja na su-100, a pozostałe czołgi kosztują taki majątek że faktycznie potrzebny jest special żeby je kupić -.- 90% zniżki na zmiane imion załogi to też chyba jakiś żart. Czy ktokolwiek z tu obecnych kiedykolwiek zmieniał nazwiska załogantów? Szczerze wątpie. Jedynym plusem jest 50% na materiały eksploatacyjne ale też bez szału. Tylko nie płakać mi tu zaraz że dobrze że w ogóle dają jakieś eventy bo mogli by nie dawać. Szczerze mógłbym się spokojnie obyć bez takich speciali.

vaker94
Napisany 04 Maj 2012 - 16:24

użytkownicy
UP - MARUDA!!

SU-100 już w garażu ^^

Palce
Napisany 04 Maj 2012 - 16:24

użytkownicy
No nie gadaj że źle, trzy dni temu mogłeś kupić sobie t34 a teraz możesz załogę z czterech pancernych wsadzić do niego, łącznie z psem oczywiście. Jak można nie skorzystać!!

Mr Nightmare
Napisany 04 Maj 2012 - 16:32

użytkownicy
T-34 mam już od niepamiętnych czasów <sentyment do działka 57mm> :D Su-100 kupiłem już na poprzedniej promocji.

mickey93
Napisany 04 Maj 2012 - 17:13

użytkownicy
christie nie miło się zasłużył też dla polaków po wydymał nas i 7 TP nie było by vickeresem tylko christie m coś tam a zrobił do na korzyść stalinizmu

adamczik
Napisany 04 Maj 2012 - 17:41

użytkownicy
Ciekaw jestem, kiedy będzie jakiś specjał dla ludzi, którzy grają czołgami wyższymi, jak tier 6. Kolejna kicha.

Berni90PL
Napisany 04 Maj 2012 - 18:39

użytkownicy
Mały błąd w opisie:
"Ten amerykański inżyniera i wynalazca"
Powinno być "inżynier"

A co do specjału, to jak zwykle się nie popisali. Nie wiem jak wy, ale ja się już przyzwyczaiłem:P

pooler22
Napisany 04 Maj 2012 - 19:21

użytkownicy
czas się wziąć za wyElitowanie czołgów, zamiast kupować nowe :P

AreS
Napisany 05 Maj 2012 - 11:56

użytkownicy
Ja zmieniłem dokumenty dowódcy IS-4 i nazwałem go: Piotr Warszawski ;D
W mojej załodze musi być polaczek .

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.