kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 477 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Kolejne informacje o 0.7.3

Pancerny
Napisany 18 Kwie. 2012 - 09:41

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-568--kolejne-informacje-o-073/

danon149
Napisany 18 Kwie. 2012 - 10:19

użytkownicy
Witam.
Co się dzieje z IS-3 nie mam czołgu lecz mam zbadane:
silnik, radia, działo 8 i 7

zacny-basto
Napisany 18 Kwie. 2012 - 10:21

użytkownicy
niektóre moduły w IS-3 przechodza z IS'a. tj. silnik, dwa działa
Więc bedziesz je miał zbadane bez badania czołgu, tak jest w większości przypadków.

danon149
Napisany 18 Kwie. 2012 - 11:20

użytkownicy
wielkie dzięki, pozdrawiam.

Sci
Napisany 18 Kwie. 2012 - 11:21

użytkownicy
Wcoraj odkupiłem Isa-4 i nie wiem czy montować moduły, Poradzicie mi?

@zacny-basto
ZacnyBasto z 1Wab?

Neehoya
Napisany 18 Kwie. 2012 - 11:46

użytkownicy
W PL wersji newsa nie ma wzmianki o dziale na IS-8, natomiast w wersji EN jest, że jeśli działo 130mm zostało wynalezione na IS-8 to w zamian dostajemy "122mm D-25T" (pisownia oryginalna, na forum się z tego nabijali) działo.
Ale chyba 122mm będzie automatycznie wynalezione na IS-4 z racji tego, że będzie to stock. W takim razie nie trzeba wynajdywać działa 130mm na IS-4, żeby po 0.7.3 mieć na IS-8 najlepsze działo?

Zgłupiałem nieco po tej informacji, a to dla mnie ważne bo przed 0.7.3 chcę dogrindować do IS-4 a potem z IS-8 na IS-7 i nie wiem czy jest sens robić 130mm na IS-4 przed patchem :)

adamczik
Napisany 18 Kwie. 2012 - 11:48

użytkownicy
Sprawa wygląda tak, dokładnie nikt wytłumaczyć nie umie co będzie z modułami. Wiem tylko, że załogi będą od razu na 100% na wszystkich nowych pojazdach. Ale wiadomo, że lepiej, aby IS-4 był Elite, bo wtedy ten stockowy IS-8 nim nie będzie, tak samo ST-1 i KV-4. Im więcej modułów odkrytych, tym lepiej.

Sci
Napisany 18 Kwie. 2012 - 12:45

użytkownicy
@adamczik
Ja mam go Elite tylko nie wiem czy kupic te moduły.

Robusio
Napisany 18 Kwie. 2012 - 13:35

użytkownicy
pytanko: ostrogi posiadać mogą wyłącznie niemieckie czołgi, ale główne pytanie, jakie czołgi? E-50 wlicza się?

hiwis
Napisany 18 Kwie. 2012 - 14:43

użytkownicy
"1 - Wszystkie moduły, które nie nadają się do przełożenia na inne czołgi (wieża i zawieszenie) zostaną automatycznie sprzedane po koszcie zakupu. Kredyty zostaną przekazane na konto gracza.

2 - Wszystkie moduły, które można przełożyć na inne czołgi (radio, silnik, działa) zostaną w garażu, to samo dotyczy naboi.

3 - Zamontowane materiały eksploatacyjne (zestaw naprawczy, apteczka, itd.) zostaną przeniesione wraz z czołgiem.

4 - Zamontowane wyposażenie zostanie zdjęte i przeniesione do garażu bez strat ani wydatków ze strony gracza."

I CO TU DLA WAS NIE JEST JASNE ???
CZEGO NIKT NIE POTRAFI WYTŁUMACZYĆ ???
NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ ZE Z R O Z U M I E N I E M !!!

Robusio
Napisany 18 Kwie. 2012 - 15:51

użytkownicy
ktoś mógłbym odpowiedzieć na wcześniejsze pytanie dotyczące ostróg ? Czy E-50 może założyć ostrogi?

Endriu
Edytowany 18 Kwie. 2012 - 15:58

redaktorzy
FUCK YEA ! Mam KW zbadane ze wszystkim poza KW-1s i S-51 i mam KW-3 ! Pytanko , czy jak mam 70 k expa na KW , a dostane i KW-2 i KW-1 to na jaki czołg to mi sie przeniesie ? ten exp ?

Mam zbadanego jeszcze IS-3 i te moduły co są na IS , co będzie ?

p11k
Napisany 18 Kwie. 2012 - 16:32

użytkownicy
Na KW-2. Wszystko masz opisane do stronie głównej WoTa.

viprogal
Napisany 18 Kwie. 2012 - 20:05

użytkownicy
A co jesli bede miec zbadanego ISa7, bedzie on dostepny do kupienia w kolejnym drzewku ? czy trzeba go bedzie opracowywac od nowa. wole sie zapytac i miec pewnosc ale nigdzie nie widze informacji o tym

Trent
Napisany 19 Kwie. 2012 - 00:17

użytkownicy
@Robusio

Nie. Listę czołgów znajdziesz tutaj, prawie na samym dole, pod "Additional Grousers":
http://wiki.worldoftanks.com/Equipment

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.