kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1394 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Zmiany na mapach w aktualizacji 0.9.0

kurkusmaximus
Napisany 16 Kwie. 2014 - 18:14

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-na-mapach-w-aktualizacji-090/

marek48337
Napisany 17 Kwie. 2014 - 10:13

użytkownicy
tekstury i kolory na mapach są tragiczne,gra wygląda źle i dużo gorzej niż przedtem.Wielki pach wielka klapa.Co wam z modeli HD skoro gra wygląda jak kreskówka teraz.

yaroo_p
Napisany 17 Kwie. 2014 - 10:48

użytkownicy
Już myślałem że to tylko ja mam takie wrażenia. Pojazdy teraz wyglądają jak modele z plasteliny a to odbicie światła tragedia. Nie wiem ale wolałem je widzieć przed patchem. Same mapy nie są takie złe na full detalach.

adamczik
Napisany 17 Kwie. 2014 - 12:48

użytkownicy
Według mnie najlepiej ta gra wyglądała, funkcjonowała i dawała najwięcej frajdy, gdy była jeszcze oficjalnie w becie a potem krótko po wyjściu z niej. Teraz to wciąż gra resorakami z paskami HP jak w call of duty.

lipa666
Edytowany 17 Kwie. 2014 - 13:48

użytkownicy
Ufff czyli nie jestem sam jeżeli chodzi o grafe... choć to słabe pocieszenie. Próbowałem przeróżnych ustawień - od zalecanych systemowo do min/max - i dupa !!! Za każdym razem gra wygląda jakby była "namalowana" farbkami wodnymi i to lekko rozmytymi. Przez chwilę myślałem, że WOT tak podkręcili, że komp przestał dawać radę :)

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.