oRkA
Napisany 17 Kwie. 2014 - 18:29
Nowe dźwięki eksplozji są super, podobnie jak same eksplozje...i tu się kończą zalety aktualizacji.
Bitwy historyczne nie działają. Zawsze po 5 min oczekiwania wyskakuje napis Zmieniły się warunki bitwy. Zostałeś wykluczony z kolejki. Większość znajomych ma to samo.
Modele hd wcale tak super nie wyglądają w trakcie bitw, jest ich mało i z daleka nie ma różnicy w stosunku do normalnych. Tyle, że koła się poruszają. Komorana dalej nie usunęli, ale za to usunęli przycisk z prawego dolnego rogu i wszystkie powiadomienia są teraz w jednej zakładce. Po co? Bitwy nacji też zostały usunięte.
Nowe czołgi nikogo nie obchodzą, zaś modyfikacje map...no cóż ni to grzeje ni to ziębi. To chyba zaleta. Ach tak, są jeszcze odpadające wieże. Powinni dawać medal za samo bycie świadkiem odpadającej wieży. A pamiętacie kiedy mówili, że aktualizacja 9.0 w skali ważności wynosi 10/10 kiedy aktualizacja z Japończykami wynosiła tylko 3/10. Trochę narzeka, ale jestem zły na nich. Nie spodziewałem się niczego specjalnego, a i tak ta aktualizacja mnie zawiodła. :\