kliknij aby powiększyć
1344x756 : 384 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
25 grudnia dostaniemy za darmo lekki czołg Mk.VIc.

kurkusmaximus
Napisany 18 Gru. 2013 - 14:59

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-darmo-czolg-light-tank-mkvic/

aku402
Napisany 18 Gru. 2013 - 15:53

użytkownicy
Dla kolekcjonerów tego typu czołgów pojazd w sam raz,choć znajdzie się wielu co go sprzeda żeby troszkę zarobić i otrzymać miejsce w garażu:)
Jak widać ten czołg będzie odpowiednikiem amerykańskiego T7 Combat Cara,magazynek ze słabawą penetracją dochodzi więc można przypuszczać że w dniu wprowadzenia tego pojazdu znów pojawi się sporo Pz38H735F aby się pobawić:)
Ja tego brytola sobie zostawię a wy:P?

Io36
Napisany 18 Gru. 2013 - 19:07

użytkownicy
No penetracje to już lepsza masz niz w T7

christopher2012
Napisany 18 Gru. 2013 - 20:04

użytkownicy
@aku402
wiesz, akurat czołgi które każdy może dostać są dosyć mało wartościowe dla kolekcjonerów(przynajmniej dla mnie ;P).

mickey93
Napisany 18 Gru. 2013 - 20:04

użytkownicy
ja sprzedałem teraz tetrarcha T7 LTP i T7 po to aby zrobić miejsce dla 6 tierów na misje. fajnie że to jest trochę podobne do T7 którego lubiłem

general444
Edytowany 18 Gru. 2013 - 20:10

użytkownicy
I kolejny ze slaba penetracja, tylko o 3 wieksza od T7. Jednak wyglada naprawde fajnie. Ja nie sprzedaje swoich free tanks ale pewnie i tego co niektorzy sie szybko pozbeda. Do tego bedzie go rzucac na 3 tiery gdzie bedzie chlopcem do bicia

SzalonyChemik
Napisany 18 Gru. 2013 - 20:12

użytkownicy
Jedyny naprawdę fajny prezent od Wargamingu to był Tetrarch. Sprzedałem go głupio, ale potem wykorzystałem możliwość odzyskania czołgu premium na niego. Nie żałowałem.

MIchal_PL96
Napisany 18 Gru. 2013 - 22:37

użytkownicy
A ja mam T-127 i też jest zajefajna maszynka do nabijania fragów i wn7 zarazem ;)

SzalonyChemik
Edytowany 18 Gru. 2013 - 23:54

użytkownicy
A T-127 był prezentem z jakiejś okazji? Ja go miałem z jakiegoś kodu. Przyjemny w sumie, ale d**y nie urywał. Ostatecznie (nie)stety sprzedany dla miejsca w garażu na coś konkretniejszego.
Chodziło mi o to, że ze wszystkich dotychczasowych prezentów które pamiętam (Tetrarch, T1E6, LTP, Combat Car), to Tetrarch wyróżniał się zdecydowanie na plus. Parę razy robiłem nim za zwiadowcę w kompaniach 8-mo poziomowych. Dawał radę.

aku402
Edytowany 19 Gru. 2013 - 10:03

użytkownicy
@christopher2012
Oczywiście teraz ma tylko wartość sentymentalną dla mnie jako kolekcjonera,aczkolwiek wiesz jaka sytuacja jest teraz z tetrachem.
Ci co go na początku sprzedali teraz pewnie żałują,choć można było go zdobyć ostatnio kilkakrotnie podczas jakiś paczek z innymi czołgami premium ale to już za dużą kasę:)

MIchal_PL96
Napisany 19 Gru. 2013 - 10:52

użytkownicy
No z kodu był, tak, ale wciąż darmowy :)

primeval
Napisany 20 Gru. 2013 - 12:27

użytkownicy
o jak fajnie, bedzie co sprzedać :-)

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.