kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 413 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Czołgi w War Thunder - fanowskie drzewka technologiczne

kurkusmaximus
Napisany 09 Paź. 2013 - 09:31

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...hunder-drzewka-technologiczne/

Scytian
Napisany 09 Paź. 2013 - 09:39

użytkownicy
Te obrazki krążą w sieci od pół roku albo i dłużej, jest to propozycja dla Gaijin stworzone przez gracza WT.

sylwester11PL
Napisany 09 Paź. 2013 - 09:57

redaktorzy
@up
Zgadza się. Niemniej jednak warto to jakoś zebrać do "kupy" i sobie porozmawiać co by można zmienić/dodać i jakby to wszystko w praktyce wyszło ;)

KruczoCzarny
Napisany 09 Paź. 2013 - 10:06

administracja
@Scytian, postanowiliśmy przeedytować newsa by była to bardziej oczywiste, dzięki za zwrócenie uwagi :)

Halfborn
Edytowany 09 Paź. 2013 - 10:48

użytkownicy
Nie jestem fanem prototypów w WT, ale w jednostkach naziemnych pewnie też trochę więcej niż tutaj ich się pojawi.

mickey93
Napisany 09 Paź. 2013 - 11:52

użytkownicy
jeżeli GJ wprowadził by te drzewka to są w nich elementy których mi w wocie brakuje? czyli M41 walker buldog jest Long Tom jest caliope
u ruskich cała gałąź "katiuszy" pt-76

swoją drogą amerykanie i rosjanie mają amfibie, ciekawi mnie czy będą mogły pływać

Chase_Young
Napisany 09 Paź. 2013 - 12:34

użytkownicy
Tak na podsumowanie z humorem : http://www.youtube.com/watch?v=rTwl4BAZhMo =)

Halfborn
Napisany 09 Paź. 2013 - 13:29

użytkownicy
Dobre. Uśmiałem się przy tym do łez, aż kurier na którego czekałem musiał sam poczekać :D

Vulpix
Napisany 09 Paź. 2013 - 18:29

użytkownicy
Lubię tę stronę ze względu na newsy z WOT-a ale zaczynam ją ignorować bo widzę że teraz jest tu więcej aktualności z WT niż z WOT-a choć jak mi dobrze wiadomo to jest to wortal WOT-a a nie WT .

sylwester11PL
Napisany 09 Paź. 2013 - 18:36

redaktorzy
@Vulpix,
dwa newsy nie oznaczają, że WoT jest porzucony ;)
Mogę Ci obiecać, że szykuję coś z World of Tanks

Vulpix
Napisany 09 Paź. 2013 - 18:39

użytkownicy
Jestem wielkim fanem niemieckich tanków więc :D

Halfborn
Napisany 09 Paź. 2013 - 18:52

użytkownicy
@Vulpix

Masz racje, powinny być tylko przyklejane newsy z oficjalnej strony wot, nic z wop, żadnych filmów, żadnej twórczości fanów, czy też informacji o największym konkurencie wot, który to oczywiście nie ma żadnego wpływu na działania WG i zachcianki graczy.

No a teraz możesz wracać to jaskini swojej ignorancji.

col_Kurtz
Napisany 09 Paź. 2013 - 20:34

użytkownicy
@Halfborn Take it easy ;)

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.