kliknij aby powiększyć
1280x720 : 321 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #60

kurkusmaximus
Napisany 07 Paź. 2013 - 17:06

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-60/

Halfborn
Napisany 07 Paź. 2013 - 18:52

użytkownicy
"historyczne i garażowe bitwy zostały opóźnione, ponieważ priorytet został przydzielony "niestety" e-sportowi w wyniku głosowania (wg SerBa)"

czytaj: nie radzimy sobie z tym więc zrobimy coś innego.

MachTraxzs
Napisany 07 Paź. 2013 - 22:20

użytkownicy
Trzeba poprawić grafikę map - Dop*erdolmy więcej drzew!

kuci23
Napisany 08 Paź. 2013 - 16:44

użytkownicy
w 8.9 IS-4 czekają lekkie poprawki ("błędy w pancerzu")

czytaj lp;ejny buff ruskiego czołgu. No kurrrrr...... ile można?

Sasilton
Napisany 08 Paź. 2013 - 20:32

użytkownicy
IS4 generalniej est do dupy. Mam go i prawie nim nie gram. to jedyna moja dziesiątka która posiada tylko 2 perki

sylwester11PL
Napisany 09 Paź. 2013 - 10:23

redaktorzy
Przed rozdzieleniem IS4/IS7 to czwóreczka była OP. Obecnie to niestety ale baty dostaje i to równe. Niemniej to nie taki powód, żeby zaraz go wykoksić bo co z resztą czołgów?

N0RS0N
Napisany 09 Paź. 2013 - 13:14

użytkownicy
Kto lubi zamieszczać pytania? Chciałbym się dowiedzieć czy czy może bardziej zasugerować pomysł ażeby w profilu w grze była możliwość wpisania opisu. NP. wiele soób odwiedza mój profil i się zastanawiają gdzie ja do cholery się podziewam, a chciałbym dać krótką notkę, że studia itd.

punter
Napisany 09 Paź. 2013 - 15:17

użytkownicy
IS-4 zasługuje na buffa. Po cholerę mi sidescraping, jak przód odbija co najwyżej bladź9.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.