kliknij aby powiększyć
1344x756 : 283 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Golden Joystick, czyli walka o podium

kurkusmaximus
Napisany 12 Wrze. 2013 - 22:33

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...joystick-czyli-walka-o-podium/

aku402
Edytowany 12 Wrze. 2013 - 22:55

użytkownicy
Chociaż w związku z "GJ" idzie masa różnych zniżek itp. to jednak ode mnie głosu nie otrzymają.
WG ma delikatnie mówiąc w nosie różne nasze prośby i sugestie a teraz oczekują od nas czegoś w zamian.
Raz Cygan przez wieś przejdzie:)

Lincz
Napisany 13 Wrze. 2013 - 00:06

użytkownicy
150 bitew w wowp i 5k golda. pamietam. glosu nie otrzymaja.

Pioyer
Napisany 13 Wrze. 2013 - 02:40

użytkownicy
masa ludzi zaglosuje tylko dlatego ze daja dosc duze bonusy jak wygraja :D

Frosty
Napisany 13 Wrze. 2013 - 08:54

użytkownicy
Czy aby na pewno zagłosują? http://forum.worldoftanks.eu/i...stick-vote-for-world-of-tanks/

na 2 strony chyba tylko 2 osoby powiedziały że zagłosują ;)

sylwester11PL
Napisany 13 Wrze. 2013 - 09:34

redaktorzy
Frosty,
zawsze się znajdzie ktoś, kto zagłosuje na World of Tanks :)

Ja osobiście oddałem głos na DayZ

Frosty
Edytowany 13 Wrze. 2013 - 12:46

użytkownicy
Usunięte.

Sasilton
Napisany 13 Wrze. 2013 - 11:00

użytkownicy
Ja nie mam nic osobistego do Rusków ale stanę po stronie Polaków jaka by ona nie była. Zawsze staje się po stronie rodziny, mimo to, że czasem jest zaściankowa lub ma mylne przekonania.

Lepiej uważaj co piszesz bo możesz zostać źle zrozumiany

Frosty
Edytowany 13 Wrze. 2013 - 12:46

użytkownicy
Usunięte.

MachTraxzs
Napisany 13 Wrze. 2013 - 13:25

użytkownicy
Od dłuższego czasu na Forum WOTa dzieje się więcej niż w samej grze.No a tematem z prośbą o głosy tegorocznego GJ wywołali kocioł na forach każdego kraju.Kiepsko to wygląda.Administratorzy nie czyszczą nawet wulgaryzmów prawdopodobnie dlatego, że nawet nie chcą tam zaglądać.Nawet na ruskiej stronie jest pogrom totalny.WG nagle "prosi"...

minimasakra
Edytowany 13 Wrze. 2013 - 15:21

użytkownicy
nie ma bata nie głosuje na wg bo to co się ocenia to nie oferty tylko wykrywalność i jakość. To jak WG traktuje graczy to trochę przesada. szkoda że WT niema w best online games :(

Exedy
Napisany 14 Wrze. 2013 - 20:11

użytkownicy
Lepiej podejść do sprawy z głową. I tak na chłopski rozum, to generalnie nie należy im się głos ALE, każdy patrzy żeby dostać jakieś tam bonusy jak wygrają a WG o tym wie.

A więc lepiej nie głosować na nich by dać im do zrozumienia że nie są i nie będą zawsze najlepsi a wtedy są szanse że ostro wezmą się za poprawienie traktowania graczy jak i większego ulepszania/poprawiania gry.

Widać że czują oddech konkurencji na plecach, ostatnio rozdają premki na lewo i prawo za łatwe misje lub po prostu gre w WoWP ale co do WoWP to po prostu przyciągniecie graczy. Na mój głoś niestety nie mają co liczyć, żeby im się w dupach nie poprzewracało :D

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.