kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 557 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #39

kurkusmaximus
Napisany 31 Lip. 2013 - 09:49

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-39/

Czołgista111
Napisany 31 Lip. 2013 - 10:18

administracja
to już przesada T-50-2 usuneli VK 28.01 przesuneli na 6 to ze starej kadry utrzymał się tylko Chaffee

0.8.5 VK 28.01
0.8.6 arta
0.8.7 T-50-2
0.8.8 Chaffee???

DJKAMORR
Napisany 31 Lip. 2013 - 10:25

użytkownicy
Ale pisz artykuły jak redaktor a nie jakiś japoński gimb.

Menthus
Napisany 31 Lip. 2013 - 10:31

użytkownicy
Panie czołgisto, Chaffee będzie za co najmniej 2 patch, bo na początku będzie nerf dla Niemców/ buff dla Rusków, bo Niemcy so OP

cycu121
Napisany 31 Lip. 2013 - 10:52

użytkownicy
To co oni robią to jest śmieszne nawet czytać sie nie chce takich rzeczy

Lincz
Napisany 31 Lip. 2013 - 10:57

użytkownicy
"Średni i maksymalny dmg gracza w statystykach może ulec zmianie, tak aby nie uwzględniał wpływu konta premium. (Maho: a teraz mi jest ktoś łaskaw powiedzieć jak uwzględnia? *_*)"

te wartosci zmienialy sie gdy miales premium (bonus byl wliczany).

Vooyseeck
Napisany 31 Lip. 2013 - 11:20

użytkownicy
@Lincz
Czyli z kontem premium zadawało się więcej dmg :D?

NowyCel
Napisany 31 Lip. 2013 - 12:04

użytkownicy
Nie, więcej doświadczenia.

MIchal_PL96
Edytowany 31 Lip. 2013 - 13:05

użytkownicy
to jaki będzie sens posiadania premium wtedy? po to żeby mieć i nie być na minusie grając X?

zulko
Napisany 31 Lip. 2013 - 14:06

użytkownicy
Chodzi tu o exp w statystykach. Już tak jest np. w Becie WoWp, że mimo że dostajesz np 3k expa z premką to w statystykach pokazuje Ci 2k, żeby exp ten pokazywał umiejętności gracza a nie to czy gra gorzej ale z premką więc exp osiąga taki jak lepszy gracz bez niej.

stos
Napisany 31 Lip. 2013 - 15:43

użytkownicy
nadal nie wiadomo jaki pojazd znajdzie się na tierze IX nowej linii sowieckich medów; być może będzie to jeden z wariantów Objecta 430,

Hmmm już od któregoś patcha jest możliwość przeszkolenia załogi na med ruski obj. 907 więc chyba łatwo sie domyślec że może to być X tier

MIchal_PL96
Edytowany 31 Lip. 2013 - 17:49

użytkownicy
ten, kto na to odpowiada w mojej opinii, lekko mówiąc, cham, ch*j i dupek
MM zależny od umiejętności? Po raz setny: NIE, NIE CHCEMY TEGO
to nie do k*rwy nędzy, niech dalej będzie 12 porażek pod rząd przez pieprzone noobska, jak czołgi w War Thunder się rozwiną to może też będzie można powiedzieć "World of Tanks od WG? Po raz setny: NIE, NIE CHCEMY TEGO"
najlepsze są odpowiedzi typu "straszne", znaczy mniej więcej tyle co mamy was w dupie, idźcie się chędożyć, może któregoś pięknego dnia będzie lepsza alternatywa dla WoT'a i viktorek powie "ludzie nie chcą grać w naszą grę" i wtedy "to straszne..." (koniecznie z trzykropkiem)

nowo odkryte czołgi mają lepszy MM – częściej mogą znaleźć się na szczycie tabeli. Jednakże, jeśli taki czołg będzie w plutonie ze „starszym” czołgiem, zasada ta jest ignorowana. Jeśli w plutonie są dwa takie „świeże” czołgi, zasada pozostaje, ale nie kumuluje się.
to jest akurat interesujące

druga linia niemieckich TDków zacznie się od Marder’a III na tierze III/IV; Stuer Emil będzie wyposażony w działo 12.8cm; top tiery będą miały magazynki
może na coś przyda mi się jgtiger 8,8...

E-10 nie zostanie zaimplementowany, ponieważ dev’si nie chcą wprowadzić mechanizmu obniżającego zawieszenie
ktoś wie o co chodzi?

T-35 jest już wymodelowany i czeka na wprowadzenie mechanizmu wielo-wieżowego
zapowiadają to od baaardzo dawna to może w końcu to wprowadzą skoro już to wymodelowali?

druga linia TDków francuskich została skompletowana; jednakże na razie ma niski priorytet i nawet nie została uwzględniona w harmonogramie
ciekawe czy też będą miały bębny?

dev’si obecnie pracują nad nowymi trybami rozgrywk
może w końcu po 3 latach będzie więcej niż 3 tryby, wow

btw. obj 907 to chyba premium tank X tieru coś jak m60?

nacinek
Napisany 01 Sie. 2013 - 11:59

użytkownicy
"Havok: dyndające antenki, animacje niszczonych domów i eksplozji – są piękne, ale nie wpłyną na gameplay. Gracze będą mogli go włączyć, jeśli mają karty klasy co najmniej GTX-470"
To jest naprawdę żałosne ... Wargamming chyba ma bardzo kiepskich programistów żeby będzie móc włączyć fizykę z havoc potrzeba GTX-470 ... bez jaj. Havoc był stosowany w starszych grach takich jak Swat 4, Battliefield 2, Counter Strike: Source , Half Life 2... nie będę wymieniał wszystkiego bo teraz każda gra czy starsza czy nowsza jest na silniku fizycznym Havoc ale że oprawa graficzna WOTA jest na poziomie gry z 2005 roku ... Mi się nawet podoba ta grafika bo w nowszych grach np BF 3 to wszystko się świeci jak psu jaja. Ale z tym Havoc chce mi się śmiać starsze gry gdzie posiadały ten silnik Havoc taki Max Payne 2 a na Geforce 4 64 mb poszedł śmiech na sali :>

Io36
Napisany 01 Sie. 2013 - 19:23

użytkownicy
Po prostu wprowadzają bajery które nie są potrzebne. Jak dla mnie grafika nie jest ważna, ale taj się gra tak ja bf 2 i 2142 gdzie można do dziś wrócić i grać bo ma to coś i wciąga. WoT'owi tego jeszcze brakuje mam wrażenie.

Sasilton
Napisany 02 Sie. 2013 - 08:17

użytkownicy
Grafika nie jest ważna dla osób którzy grają na słabych laptopach, ja posiadając w miarę dobrego PCeta chciał bym by gra wyglądała fajnie. Ważne by optymalizacja też była dobra, tu niestety jest czasami problem

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.