kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1261 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Pełna lista zmian wprowadzanych przez aktualizację 0.8.7

kurkusmaximus
Napisany 23 Lip. 2013 - 08:27

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...zanych-przez-aktualizacje-087/

vajper13
Napisany 23 Lip. 2013 - 08:54

użytkownicy
Ile kosztuje MT-25 ? Czy opłaca się kupić T-50-2 żeby po patchu sprzedać MT-25 ?

Greo
Napisany 23 Lip. 2013 - 09:23

użytkownicy
Tak oplaca sie kupic teraz T-50-2 nawet stockowego bo po patchu MT-25 bedzie 6 tieerem a wiec bedzie drozszy :D

NowyCel
Napisany 23 Lip. 2013 - 10:09

użytkownicy
Dlaczego emblematy i inskrypcje zostaną sprzedane po cenie zakupu, a wzory kamuflażu nie? Tak samo wydałem na to golda czyli kasę. Na ten MT-25 nie wydał bym złamanego grosza i natychmiast go sprzedam.

Lincz
Napisany 23 Lip. 2013 - 10:16

użytkownicy
@Greo

taki argument to nie argument....

tez dolaczam sie do pytania.

Sasilton
Napisany 23 Lip. 2013 - 10:45

użytkownicy
T-50-2 teraz kosztuje chyba z 700K, MT-25 będzie chyba za 850K

Kringerin
Edytowany 23 Lip. 2013 - 11:32

użytkownicy
WG dodaje nowe arty... tylko po co skoro nie da się nimi grać

I jeszcze pytanie, ktoś wie kiedy ma ten patch wejść?

Lincz
Napisany 23 Lip. 2013 - 11:36

użytkownicy
@Kringerin
czemu sie nimi nie da grac?...

w tym tygodniu

general444
Napisany 23 Lip. 2013 - 13:14

użytkownicy
wszystkimi artami da sie grac, chodz duzo ciezej nabic dobry dmg po wejsciu 8.6, sam mam dwie, malo nimi gram ale czasem dla odstresowania wole postac w miejscu i lutowac we wroga nie jezdzic

BloodWolF
Edytowany 23 Lip. 2013 - 18:19

użytkownicy
Artami nie da się grać. Nawet moja ukochana żonka to mówi a skilla w artach ma lepszego odemnie. Ja się tylko pytam co za sens jest robić 10 artę kiedy będąc top tierem możesz paść w pierwszej minucie nie oddając ani strzału. Dlaczego arty mimo iż są bazowane na podwoziach innych czołgów mają mniejsze współczynniki pancerza gdzie powinny mieć takie same? (przykład GW E-100 a zwykła E-100) Prawda jak ogarnięty team to nie dadzą zabić szybko i można coś ugrać ale sezon pomidorowy w pełni rozpoczęty i niestety ogarniętych graczy jest zdecydowana mniejszość.

Swoją drogą pytanie mam zasadnicze bo tego nie sprawdziłem.
Nowe arty w większości przypadków mają odwrócony model podwozia (dupa z przodu) czy szybciej jadą w tył w związku z tym?

Kringerin
Napisany 24 Lip. 2013 - 00:44

użytkownicy
@Lincz

A spróbuj trafić w jakiś czołg jadąc na ten przykład su-8 lub jakimś amerykańcem. Sorry ale celność zależy od szczęścia (lub serwera) a nie od umiejętności.
Da się grać tylko na Francuzach oraz na co niektórych dziesiątkach.
Po "z balansowaniu" arty gram tak, jak by jej nie było, bo ona i tak nie trafi... (ok raz na jakiś czas wejdzie)
Zwróć uwagą jak inni grają lub jak dużo artylerii jest w drużynach.

Ktoś zaraz powie że zmniejszono ilość na drożynę ale teraz pytanie ile masz rozgrywek z jaką kol wiek Artą - z tego co wyliczyłem to średnio co druga trzecia walka.

P.S. gram na różnych tierach od 4 do 10.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.