kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 556 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Sprzęt eksploatacyjny w promocji

kurkusmaximus
Napisany 20 Czer. 2013 - 16:54

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...zet-eksploatacyjny-w-promocji/

Sasilton
Napisany 20 Czer. 2013 - 17:05

użytkownicy
Warto kupić gaśnice premium. Jak była obniżka ostatnio to kupiłem ich 300, zużyłem może z 15sztuk, a mam na każdym czołgu.

Wariat23
Napisany 20 Czer. 2013 - 23:10

użytkownicy
Kupiłeś 300 premium gaśnic za 3 mln? Ahahahaha co za gość. To ja normalnych kupują po 100 raz na kwartał a i tak połowa z tego schodzi. Ahahahaha co za typ <rotfl>

Sasilton
Napisany 21 Czer. 2013 - 02:35

użytkownicy
Tylko że teraz mniej się palę, a jak się już zapalę to natychmiast gaśnie. Wcześniej wytrenowałem gaszenie to czasami wychodziło tak jak na tym premium, teraz mam luz i nie muszę o tym myśleć :)

Gdybym wiedział że to tak wolno schodzi to bym kupił ze 150 :)

Wariat23
Napisany 21 Czer. 2013 - 12:21

użytkownicy
jak mam gaszenie pod "Q" i tak samo sie szybko gasze jakbym miał premium gaśnice. Wywaliłeś kredyty w błoto. To już bym wolał kupić apteczki i skrzynki naprawcze premium.

Sasilton
Napisany 21 Czer. 2013 - 19:34

użytkownicy
Ja miałem pod bocznym przyciskiem na myszy :)

magik500
Napisany 22 Czer. 2013 - 10:37

użytkownicy
Ale pitolisz Wariat23, jak potłuczony. Stać go, to kupił, jest zadowolony z zakupu, jest. Po co na siłę starasz się go unieszczęśliwić? Żal Ci czy co?

Sasilton
Napisany 22 Czer. 2013 - 17:58

użytkownicy
W dodatku jak wyjdzie 8.7 to mogę je sprzedać nic przy tym nie tracąc :)

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.