kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 466 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Turniej WoT na Juwenaliach Uniwersytetu Warszawskiego

kurkusmaximus
Napisany 13 Maj 2013 - 16:28

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ch-uniwersytetu-warszawskiego/

Eomi
Napisany 13 Maj 2013 - 17:08

użytkownicy
Fajnie, pójdę pokibicować ;)

bigbastek
Napisany 13 Maj 2013 - 20:18

użytkownicy
Kod na B2 740(f) byłby tego warty, ale nie uda mi się wyrwać do Warszawy :(
echhhhh.......

Michal1511
Napisany 14 Maj 2013 - 07:39

użytkownicy
Czemu fajne imprezy z nagrodami dla każdego są tylko w dużych miastach ;/

najsek
Napisany 14 Maj 2013 - 10:17

użytkownicy
Super sprawa ale nie zbiorę 7 osob do druzyny. Moze dalo by sie dolaczyc do jakiejs druzyny ? Jest moze jakies forum na ten temat ?

Vooyseeck
Napisany 14 Maj 2013 - 12:52

użytkownicy
@Eomi
Jak będziesz to zgarnij kodzik dla mnie, ja wtedy będę w Poznaniu, bo kurs mam, hehe x>

Eomi
Napisany 14 Maj 2013 - 18:37

użytkownicy
Zgarnę ile się da i wybiegnę :P

Patrol2222
Napisany 14 Maj 2013 - 21:45

użytkownicy
Eomi prosze zgarnij też dla mnie kod na łoto i czołg, jak zgarniesz to prosze napisz mi na priv .

Eomi
Edytowany 18 Maj 2013 - 19:53

użytkownicy
Nie mam kodzików, nawet dla siebie. Stężenie męskiego potu w powietrzu sprawiło, że musiałem opuścić zgromadzenie. Praca też. Raptem jeden konkurs zorganizowali, ktoś wygrał podkładkę pod mysz. I tyle...

Tzn pewnie zorganizowali więcej ale była obsuwa i późno zaczęli, tylko na 1 się załapałem.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.