kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 493 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #34

kurkusmaximus
Napisany 25 Kwie. 2013 - 21:05

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-34/

Grrruby
Napisany 25 Kwie. 2013 - 21:40

użytkownicy
Mam ochotę strzelić w papę tego kto odpowiada na te pytania...
Nic tak naprawdę nie powiedział ^_^

Warynsky
Napisany 25 Kwie. 2013 - 22:06

użytkownicy
Hurra. WIęcej czołgów! Tego najbardziej potrzeba. A nowy silnik/mapy? Może kiedyś...

Dudi
Napisany 25 Kwie. 2013 - 22:12

użytkownicy
Takie odpowiedzi to z dupy są. Warto zaczekać, wkrótce, pracujemy nad tym. Z dupy. Replay manager dalej nie zrobiony wstyd i tyle.

MachTraxzs
Napisany 26 Kwie. 2013 - 00:41

użytkownicy
-Mamy to na uwadze
-Za wcześnie by o tym mówić
-Pracujemy nad tym
-Ale czy marihuana jest z konopii?

Qdlaty
Edytowany 26 Kwie. 2013 - 04:02

użytkownicy
Punkt 24. Noż kur... nie mogę się doczekać, jakie to fajne będzie zobaczyć po bitwie komu uszkodziłem silnik, a komu zabiłem kierowcę...

Oculto
Napisany 26 Kwie. 2013 - 10:49

użytkownicy
Wyjaśnijcie mi jaki sens ma taki wywiad?! Na większość pytań odpowiedź brzmi - "nie odpowiem"
Gdzie ci ruscy uczą się marketingu? w wyższej szkole Marksizmu i Leninizmu?! Jeszcze nigdy nie widziałem tak kretyńsko prowadzonego działu do kontaktu z fanami.mediami itd. to jest jawna kpina z ludzi którzy płaca im ciężkie pieniądze za tą grę! Żenujące!

baq
Napisany 26 Kwie. 2013 - 12:53

użytkownicy
Tego typu odpowiedzi to zwykłe zlewanie graczy "macie czekać a dyskutować" niektóre pytania są na tyle istotne, że mogą poprawić lub zaszkodzić grze, a od supportu winno się wymagać dość jasnych i klarownych wypowiedzi, w końcu niektórzy z nas inwestują w tą grę mniejsze lub większe pieniążki (tak wiem, nikt do tego nie zmusza) ale poziom zażenowania wzrasta z kolejnymi patchami..
a po drugie, to Rosjanie mają najwięcej do powiedzenie w dziedzinie rozwoju tej gry, ponieważ to tam przypada największa ilość czołgistów.

Scytian
Napisany 26 Kwie. 2013 - 14:44

użytkownicy
Czyli w tym roku już nie będzie nic. XD

stud3nt
Napisany 26 Kwie. 2013 - 20:02

użytkownicy
Ja już takich 'wywiadów' nie czytam. Szkoda moich nerwów, ponieważ czytam same pytania i tak wykrętne odpowiedzi, że wujkowie z KGB i GRU pewnie puchną z dumy. Dostajemy losowe odpowiedzi 'na odwal się' ze zbioru:

-"myślimy nad tym"
-"nie możemy o tym mówić teraz"
-"nie ma oficjalnego stanowiska w tej sprawie"
-"prowadzimy wewnętrzną dyskusję na ten temat"
-"sprawdzamy, czy istnieje możliwość wprowadzenia tego typu opcji"
-"planujemy wprowadzenie takiej funkcjonalności"
-"być może zaimplementujemy coś podobnego do końca 20XX roku"
-"nie wykluczamy możliwości wprowadzenia jej wkrótce"
-"jeszcze nie teraz, ale w przyszłości - być może.
-"taka funkcjonalność jest obecnie testowana ale nie zdaje egzaminu"
-"funkcjonalność działa ale wymaga dłuższych testów"
-"implementacja funkcjonalności nie przeszła przez kontrolę jakości, wobec tego prace ulegną opóźnieniu"

Oraz mały miks powyższych:

"Oczywiście, po przeprowadzeniu uprzedniej wewnętrznej dyskusji (której to nie wykluczamy) w najbliższej przyszłości , ale nie wcześniej niż po sprawdzeniu czy taka dyskusja jest możliwa zaraz po wydaniu oficjalnego oświadczenia w tej sprawie które to wymaga wcześniejszej wewnętrznej dyskusji, bo.. myślimy nad tym"

Zaczerpnięte z tłumaczenia bloga DoM1N.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.