kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 797 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Zmień hasło do konta i zgarnij darmowe 300 złota do World of Tanks!

kurkusmaximus
Napisany 20 Kwie. 2013 - 13:54

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...e-300-zlota-do-world-of-tanks/

Berni90PL
Napisany 20 Kwie. 2013 - 14:15

użytkownicy
Takie pytanko o co chodzi z produktami Adobe?

A i co mnie bardzo zdziwiło. Po zmianie Hasła nie dostałem informacji o tym na tel. A podobno przy takich operacjach powinniśmy zostać o tym powiadomieni na telefon, który przypisaliśmy do konta.

kurkusmaximus
Napisany 20 Kwie. 2013 - 14:58

administracja
Te programy są bardzo popularne, i większość ataków skierowana jest na ich użytkowników, a ponadto adobe nie spieszy się z łataniem błędów bezpieczeństwa.
Gdzieś widziałem ładną grafikę przedstawiającą ilość wykrytych zagrożeń w 2012 r. dla danego programu w windowsie, ale nie mogę znaleźć. Java i AR mają wysokie słupki :p

Berni90PL
Napisany 20 Kwie. 2013 - 15:42

użytkownicy
Dzięki kurkus. A tak poza tematem jak myślisz przerzucą S-51 i SU-14 na tier VII?

kurkusmaximus
Napisany 20 Kwie. 2013 - 16:23

administracja
Nie wiem.

Halfborn
Napisany 20 Kwie. 2013 - 16:44

użytkownicy
a poinformować ludzi że wprowadzili tą akcje ze złotem przez to że mieli wyciek danych to nie łaska? CO się dzieje na tym portalu?!?

http://worldoftanks.eu/news/69...ease-your-account-security-pl/

Shadow_1
Napisany 20 Kwie. 2013 - 17:17

użytkownicy
To ja zadam pytanie postawione w innym newsie ale o tym temacie - jeżeli zmienię sobie hasło a potem wrócę do starego - dostanę golda?

ozeh
Napisany 20 Kwie. 2013 - 17:50

użytkownicy
@Shadow_1: tak. Golda dostaniesz za pierwszą zmianę.

pytanie czy warto wracać do starego: jak zauważył Halfborn WG promuje masowe zmienianie hasła wykrytym przeciekiem, wiec możne lepiej zostać przy nowym.

BTW: w haśle nie dopuszczane są znaki specjalne, tylko duże i male litery plus cyfry.

Warynsky
Napisany 20 Kwie. 2013 - 21:06

użytkownicy
poprawcie - hasło musi się składać z minimum 8 znaków, nie 10.

kurkusmaximus
Napisany 21 Kwie. 2013 - 09:16

administracja
@Warynsky, ten poradnik nie ma nic wspólnego z Wargamingowym widzimisię, a pokazuje, w jakiejś części, jak bezpiecznie gonić po internecie

Co do hashy haseł i innych danych, to będziemy polować na nie na pastebin. Może dowiemy się jak wielki był ten incydent i wtedy będzie materiał na flamenews.

dzordzan
Napisany 22 Kwie. 2013 - 17:51

użytkownicy
I tak w dzisiejszych czasach największa ilośc kradzieży opiera się na trojanach i keyloggerach, więc nawet jak ustawicie sobie 100 znakowe hasło to nic wam to nie da.

Ogólnie ilość znakow w haśle (>7) to pic na wodę, rozumiem jeszcze do konta bankowego, bo tam może ktoś zechcieć na prawde łamać hasło. WoT nie jest aż tak wartościowy że tracić kilka dni na łamanie np. 8znakowego hasła. Nie mniej jednak warto zrobić takie hasło, żeby brat czy kolega nie zczytał go jak piszesz go na klawiaturze.

Pozdrawiam

paolodobson
Napisany 24 Kwie. 2013 - 23:59

użytkownicy
mam problem z loginem wyskoczyło mi że - login nie prawidłowy,zgłoszenie uległo przedawnieniu lub jest uszkodzone.
Zmieniłem hasło, dodałem nr tel. i nic... ma ktoś tak samo.

olotime
Napisany 25 Kwie. 2013 - 00:11

użytkownicy
ja mam dokładnie to samo, przed zmianą hasła tak miałem i myślałem że to związane ze zmiana hasła ale po zmianie hasła nadal to samo :(

paolodobson
Edytowany 25 Kwie. 2013 - 00:23

użytkownicy
Czy ktoś to morze wytłumaczyć. O co chodzi z tym LOGINEM

olotime
Napisany 25 Kwie. 2013 - 00:24

użytkownicy
pewnie jakaś niezgodność w związku z aktualką a już sie bałem żr to tylko ja mam taki problem :). Pewnie trzeba czekać i jutro już powinno być dobrze

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.