kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 677 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #33

kurkusmaximus
Napisany 10 Kwie. 2013 - 20:45

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-33/

KoDa25Kk
Napisany 11 Kwie. 2013 - 00:24

użytkownicy
No i wreszcie TD`ki niemieckie

zerg92
Napisany 11 Kwie. 2013 - 03:45

użytkownicy
Wolał bym klaksony niema to jak zasówac T 50-2 na sygnale he he

Walter_NovotnyPL
Napisany 11 Kwie. 2013 - 07:09

użytkownicy
Niemieckie niszczyciele to najważniejsza informacja tej części. Szkolę już specjalnie dwie załogi aby zasiadły na nowych niszczycielach.

na maxa
Napisany 11 Kwie. 2013 - 08:32

użytkownicy
Ja chciałbym aby to jak wystrzeli pocisk z armaty i wylatuje z niej chorągiewka będzie wprowadzone i nie kasowane. Ciekawe jak by to wyglądało przy ostrzale z machine gun. Ja sam wolę czołgi lekkie lub szybkie średnie zwłaszcza jak do dyspozycji mam "hevi machine gun"

Dyaebl
Napisany 11 Kwie. 2013 - 23:45

użytkownicy
Ta stronka z replay'ami fajna. Znacznie ciekawsza niż mywotreplays.com :)

stud3nt
Napisany 14 Kwie. 2013 - 10:34

użytkownicy
Nie planują expa za kredyty? Cwaniaki. Udostępniają za kredyty tylko to, co IM się opłaca, nie graczom. Nie mam prawa mieć do nich za to pretensji, w końcu to ich produkt, ale - ten brak pójścia na rękę graczom został odnotowany i zapamiętany. Zostanie z pełną bezwzględnością wykorzystany, gdy tylko pojawi się sensowna konkurencja.

Dyaebl
Napisany 15 Kwie. 2013 - 00:24

użytkownicy
@stud3nt
Ale Ty jesteś bezwzględny stud3nt :).

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.