kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 396 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Nowa mapa w 0.8.5 - "Perłowa rzeka"

kurkusmaximus
Napisany 26 Ma. 2013 - 11:57

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...nowa-mapa-w-085-perlowa-rzeka/

adamczik
Napisany 26 Ma. 2013 - 12:11

użytkownicy
Boże, jaka gówniana. Dzięki Bogu cała seria Total War była w promocji -75% (WG też byście mogli taką na złoto zrobić), zakupiłem i nie muszę grać w ten czołgowy kicz.

Panzer
Napisany 26 Ma. 2013 - 12:44

użytkownicy
Moim zdaniem czy tam mapa będzie gówniana czy nie to wyjdzie w praniu. Po drugie skoro kupiłeś Total War a WOT to kicz to po co się interesujesz tymi newsami. Mnie jak by się nie podobała jakaś gra to nie wchodziłbym na stronki związane z nią i nie komentowałbym, bo po co skoro już w nią nie gram.

zilee
Napisany 26 Ma. 2013 - 13:09

użytkownicy
Gówniana czy nie,ważna,że nowa.

Kappuku
Edytowany 26 Ma. 2013 - 13:47

użytkownicy
Jeśli będzie kampinowka to lipa a jeśli nie to pewnie będzie w miarę grywalna.Moim zdaniem ładnie wygląda

Franio
Napisany 26 Ma. 2013 - 13:47

użytkownicy
Wygląda mi to na krzyżówkę Smoczej Grani z Komarynem, sporo otwartej przestrzeni, a więc będzie dobra mapa dla arty. No i fajnie, że przemodelowali snopki siana :D

Vooyseeck
Napisany 26 Ma. 2013 - 14:41

użytkownicy
Wygląda bardzo ciekawie. Myślę, że nie będzie takim niewypałem jak ciche wybrzeże :P

MaxDamage
Napisany 26 Ma. 2013 - 14:49

użytkownicy
Smocza Grań v2.0 super...

Walter_NovotnyPL
Napisany 26 Ma. 2013 - 15:07

użytkownicy
Ja jestem szczęśliwy widząc nową mapę. Jest dość pofalowana więc to nie będzie raczej cicha przystań.

jacek87003
Edytowany 26 Ma. 2013 - 15:09

użytkownicy
Franio czy to będzie dobra mapa dla arty? Czy ja wiem? Mi się wydaje, że nie. Jest strasznie dużo pagórków i kilka większych gór.
A dla czołgów średnich na pewno dobra. Na coś się przyda mój T-25 ;)

Vulpik
Napisany 26 Ma. 2013 - 15:42

użytkownicy
Ciekawie się zapowiada. Z zapowiedzi path 0.8.5 strasznie mi się podoba :). Ostatnio tak czekałem na path z MT tier X.

@MaxDamage
Co jest nie tak ze Smoczą Granią? Mi się bardzo podobała i szkoda, że ją chwilowo usunęli.

@adamczik
Nie przesadzaj z tym "czołgowym kiczem". Kicz to np. kolejny odgrzewany kotlet pokroju CoD'a, czy BF3 z miliardem DLC zawierającymi elementy wycięte z gry. WoT jest dobrą grą, a z F2P aktualnie najlepszą (wraz z LoL).

Franio
Napisany 26 Ma. 2013 - 15:46

użytkownicy
Pagórków jest rzeczywiście sporo, ale z tego co tu widać to są one rozmieszczone głównie dookoła mapy, a w centrum jest spora dolinka na którą arty powinny mieć dostęp jak się ustawią w krzaczkach na którymś z pagórków :) Chociaż nie ma co gdybać, zobaczy się w praktyce pewno za jakiś miesiąc ;p

Eomi
Napisany 26 Ma. 2013 - 16:16

użytkownicy
EEEEKSSTRAAAAA NOWA MAPAAAAA!!!!! :D:D:D:D

A tak poważnie, strasznie smęcicie. Fajnie jest, mi się klimaty wschodnie podobają, smocza grań była trudna do ogarnięcia ale czyniło ją to ciekawą mapką. Ta wygląda inaczej, przypomina mi mapę z battlefield vietnam i jest git. Będę sie czuł na niej jak w domu.

Nie podoba się to wynocha z WoTa!

P.S. Total War tez jest świetny :P

Shadow_1
Napisany 26 Ma. 2013 - 18:38

użytkownicy
@Eomi
Podoba mi się twoje podejście :P
BTW mapka jest bardzo ładna, nie gadać mi tu :)

Vulpik
Napisany 26 Ma. 2013 - 18:52

użytkownicy
@Eomi
Total War jest świetny, ale Civilization lepsza :D!

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.