kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1168 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
SteelSeries rozdaje złoto do WoT - konkurs

kurkusmaximus
Napisany 17 Ma. 2013 - 14:00

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-rozdaje-zloto-do-wot-konkurs/

Fett11
Napisany 17 Ma. 2013 - 14:27

redaktorzy
Konto dziewczyny na FB czasami na coś się może przydać. :)

Franio
Napisany 17 Ma. 2013 - 14:40

użytkownicy
Dużo nie wymagają, więc można spróbować. Przydałaby się nowa mycha i słuchawki ;p

Vooyseeck
Napisany 17 Ma. 2013 - 15:58

użytkownicy
Tyle osób weźmie w tym udział, że są marne szanse :P

Scytian
Napisany 17 Ma. 2013 - 16:41

użytkownicy
Tylko upewnijcie się że podajecie tam taki sam adres e-mail jaki macie w WoT, tak pisał admin na oficjalnym forum. Inaczej nic nie dostaniecie!

Vooyseeck
Napisany 17 Ma. 2013 - 17:26

użytkownicy
A trzeba to udostępniać czy nie?

nightmaare
Napisany 17 Ma. 2013 - 19:05

użytkownicy
a ktoś może wie kiedy jest losowanie?

venegor
Napisany 17 Ma. 2013 - 20:18

użytkownicy
Chocby nie wiem co bylo do wygrania, to w zyciu nie zaloze konta na tym plugawym portalu.

JuVe
Napisany 17 Ma. 2013 - 20:33

użytkownicy
Szanse na wygraną większe niż w totku także watro spróbować.

Miszcz
Edytowany 17 Ma. 2013 - 20:33

użytkownicy
@venegor
Ja podobnie.Mam co do niego pewne zdanie i nawet nie założę konta z fałszywymi danymi.

HatefulEvil
Napisany 17 Ma. 2013 - 21:02

użytkownicy
faceshit... ja odpadam

Franio
Napisany 17 Ma. 2013 - 22:11

użytkownicy
omg jak tylko pojawił się ten news to już wiedziałem, że zaraz pojawią się hejterzy facebooka z butthurtem.
Nikt wam nie każe zakładać konta, tylko darujcie sobie te komentarze bo aż żal je czytać.
Najpopularniejszy portal społecznościowy na świecie dzięki któremu wszystkich znajomych i newslettery można mieć w jednym miejscu, ale oczywiście zawsze muszą pojawiać się jakieś oryginalne hipstery którym to nie pasuje.
Żyjemy w czasach, że nie mając fejsa zwyczajnie utrudnia się sobie życie, ale też innym, bo nie mają możliwości na szybki kontakt w razie potrzeby.
Zajebistości wam to nie dodaje...

MIchal_PL96
Edytowany 17 Ma. 2013 - 22:47

użytkownicy
http://youtu.be/2Ck-dr6zsfg
http://youtu.be/xXqPybZg9OE
tyle co myślę o tym portalu społecznościowym i super znanych ludziach którzy maja po 500 znajomych, co jakby zmienili datę urodzenia to może ze 2 osoby by się skapnęły...
do kontaktu z prawdziwymi przyjaciółmi nie jest potrzebna Ci taka strona, jeśli Ci na kimś zależy to i tak możesz się z kimś spotkać albo zwyczajnie pogadać przez telefon
koniec dyskusji z mojej strony
a co do zajebistości to polemizowałbym bo kim jest człowiek zajebisty? kimś kogo otaczają zajebiści ludzie a nie fałszywi znajomi

Fett11
Napisany 17 Ma. 2013 - 23:35

redaktorzy
To nie miejsce, by dyskutować nad sensem istnienia FB, więc wróćcie na właściwy tor komentowania newsa. ;)

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.