kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 452 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Film o tym jak wygląda nowy tutorial dla początkujących

kurkusmaximus
Napisany 06 Ma. 2013 - 17:34

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...y-tutorial-dla-poczatkujacych/

erni07
Napisany 06 Ma. 2013 - 17:40

użytkownicy
Szkolenie,jak przejechać z punktu A do punktu B lol

MIchal_PL96
Edytowany 06 Ma. 2013 - 18:13

użytkownicy
najlepsze jest to, że trzeba czekać ponad 10 minut zeby sie dostac na trening...

a tak btw. to fajnie by bylo jakby byla taka opcja, ze masz taka jakby swoja baze i wyjezdzasz z garazu i jedziesz do punltu startowego bitwy a jak nie chce C sie w to bawic to po prostu wciskasz battle :D
i ze mozna jakas ja ulepszac i jakies duperele kupowac, zawsze to wprowadza pewien personalizm do gry i jakos tak jest Ci blizsza, takie moje zdanie

col_Kurtz
Napisany 06 Ma. 2013 - 19:58

użytkownicy
Niemożliwe... nie wierzę. Wszystko właziło, żadnego znikania pocisków, przenikania magicznego przez czołg, hitów za 0 pomimo meldunku o penetracji... To aby do tej gry ten samouczek?
;)

Kram
Napisany 06 Ma. 2013 - 20:13

użytkownicy
Podsumowując film: poradnik jak grać w wot'a dla ułomnych.

Scytian
Napisany 06 Ma. 2013 - 20:57

użytkownicy
@col_Kurtz
Ja tam miałem 1 strzał za 0 w pz III, ale lektor nic o tym nie wspomniał, i raz pocisk mi przez panterke przeleciał(tak to wyglądało) ale teraz lagi na serwie to przez to mogło tak być z panterą.

Dyaebl
Napisany 06 Ma. 2013 - 23:02

użytkownicy
@Kram
Czyli na 90% graczy WoT'a :)

Fastbird
Napisany 07 Ma. 2013 - 04:47

użytkownicy
A co za to dokładnie jest? Słyszałem że 300 wolnego expa i 6k kredytów. Kiedyś dawali jeszcze za takie coś czołg jakiś.

s0ze
Napisany 07 Ma. 2013 - 12:51

użytkownicy
Juz się tak nie zbijajcie z tego samouczka tylko przypomnijcie jak Wy zaczynaliscie, szału zapewne nie było a u niektórych nadal nie ma:P Może dzięki temu nowi się nauczą chociaż tego żeby ładować w burty i dupe.

Franio
Napisany 07 Ma. 2013 - 14:18

użytkownicy
Jak ktoś długo gra to śmieszny może wydawać się ten samouczek, ale jak ktoś odpala Wota po raz pierwszy to może mu się to i przydać, chociaż za krótki jest jak dla mnie. Powinny być tam jeszcze jakieś zadania dla scoutów, czołgów ciężkich, niszczycieli i artylerii, żeby początkujący zrozumieli, że artą nie jeździ się w ataku, a scoutem nie campi w bazie ;p

col_Kurtz
Napisany 07 Ma. 2013 - 23:09

użytkownicy
@s0ze
To teraz sobie wyobraź zdziwienie nowicjusza, jak zacznie grać. Ciut gram, nie uważam się za super gracza, czy jakiegoś dobrego - ot, przeciętny. Ale widzę też, że ten samouczek nijak ma się do realnej gry.
@Franio
Zatrudnij się lepiej jako projektant tej gry - to nie cynizm, czy sarkazm. Pomysł jak najbardziej trafiony. Zgadzam się całkowicie. Bo niektórzy - ja kiedyś też, używają tanków lekkich z tierów IV czy V do atakowania i strasznie narzekają na balans, że są vis`a vis VII, VIII+ i nic nie zrobią ze swoim działem.

s0ze
Napisany 11 Ma. 2013 - 10:31

użytkownicy
Samouczek jest faktycznie okrojony strasznie i podaje tyle podstawy z samej podstawy. Powinno być chociaż więcej filmików do obejrzenia po jego zakończeniu. Początkujący gracz sam nie znajdzie filmików odnośnie taktyki wydawanych przez WG bo nie wie że takie są.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.