kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 449 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Pliki aktualizacji 0.8.4 już dostępne. Można pobierać.

kurkusmaximus
Napisany 02 Ma. 2013 - 19:21

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...4-juz-dostepne-mozna-pobierac/

JuVe
Napisany 02 Ma. 2013 - 20:41

użytkownicy
Jeżeli mam WoT'a to wystarczy, że pobiorę samego patcha??

Franio
Napisany 02 Ma. 2013 - 20:43

użytkownicy
Można ściągnąć, zawsze to o te 8-10 minut szybciej odpali się Wota po aktualizacji ;p

JuVe
Napisany 02 Ma. 2013 - 20:45

użytkownicy
Czyli nie ma różnicy czy pobiorę pełną wersję czy patcha??
I jeszcze jedno, na nowej aktualizacji kontynuujemy przygodę swoimi czołgami czy "zaczynamy od nowa"??

Franio
Napisany 02 Ma. 2013 - 21:35

użytkownicy
Jak masz juz zainstalowanego WoTa to wystarczy sam patch.
Masz wszystko co miałeś, patch to tylko łatka, która dodaje do gry pare zmian i nowości ;p

mickey93
Napisany 03 Ma. 2013 - 14:44

użytkownicy
dobra opcja dla tych co mają neta 1/2 MBit/s

allbundy92
Napisany 03 Ma. 2013 - 15:47

użytkownicy
Witam , mam problem z instalacją.
Pobrałem patcha , zainstalowałem w folderze gdzie gra. Przy próbie uruchomienia gry , wyskakuje błąd.
Usunąłem grę , pobrałem pełną wersję 4500MB. Po instalacji uruchamia się launcher i znów pobiera te 4GB danych.
Pytanie : To ze mną jest coś nie tak czy z pobraną przeze mnie pobraną instalką?

Franio
Napisany 03 Ma. 2013 - 16:30

użytkownicy
"Pliki można pobrać teraz, ale nie zalecamy ich natychmiastowej instalacji, gdyż tymczasowo zablokujecie sobie dostęp do gry."

Czytanie ze zrozumieniem ;p
Patch jest do pobrania, ale nie do instalowania, ponieważ serwer jest jeszcze na wersji 8.3. Patch zainstaluj dopiero jak serwer zostanie oficjalnie zaktualizowany.

french
Edytowany 03 Ma. 2013 - 16:31

użytkownicy
No nie ludzie jak nie umiecie czytać ze zrozumieniem to polecam wrócić do gimbazy.

A teraz na spokojnie wam wytłumaczę o co chodzi.

"... ale nie zalecamy ich natychmiastowej instalacji, gdyż tymczasowo zablokujecie sobie dostęp do gry."

Jest to magiczne zdanie które opisuje wszystkie teraźniejsze błędy z WOT'em.

Translate:

Wargaming (producent WOT'a) udostępnił już pliki wersji 8.4, posunięcie to umożliwi graczom z wolniejszym internetem pobranie wcześniej tych 800mb tak, aby zaraz bo wprowadzeniu tego pacha nie musieli czekać tych kilku godzin czekać na pobranie. Ruch ten posiada też swoje wady :( ludzie hmmm którzy nie czytają uważnie nie maja pojęcia ze łatka 8.4 jest jeszcze nie wprowadzona i próba grania na tej wersji gry kończy się niepowodzeniem.

PS: Z tego co zauważyłem pobieranie z torrentów kończy się niemiłą niespodzianka ponieważ łatka seedowana jest tylko do 70.7% potem stoi.

Vulpik
Napisany 03 Ma. 2013 - 21:22

użytkownicy
@allbundy92
Czytaj więcej książek, albo wyśpij się dobrze, bo czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Warto pobrać teraz, bo w momencie wprowadzenia patcha będzie szło 2-3 razy wolniej.

Marcin
Napisany 06 Ma. 2013 - 10:34

użytkownicy
fajnie ze udostępniliście linki bo strona wot'a nie działa

dzięki...

matejj
Napisany 06 Ma. 2013 - 12:18

użytkownicy
ja pobralem wlasnie pobralem patch 0.8.4 - direct (886 MB) z predkoscia 2.4 MB/s. Bardzo szybko i milo, z torrenta kaszana.

Wariat23
Napisany 06 Ma. 2013 - 12:43

użytkownicy
A mnie właśnie z torrenta full prędkoscią leciało. Pewnie kolega wyżej ma nie ustawiony port nasłuchu.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.