kliknij aby powiększyć
1600x1131 : 465 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Patch 8.3 już jest!

kurkusmaximus
Napisany 16 Sty. 2013 - 14:08

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-902--patch-83-juz-jest/

dzordzan
Napisany 16 Sty. 2013 - 14:13

użytkownicy
Gdzie można wyczytać wszystkie informacje, np. o tym ze tym razem powalone drzewa będą dodawać bonus do kamuflażu, lub jakiego mapy zostały poprawione ?

MIchal_PL96
Napisany 16 Sty. 2013 - 14:48

użytkownicy
@up
czyś ślepy?
"Pełna lista zmian znajduję się pod tym linkiem."

Sharik
Napisany 16 Sty. 2013 - 15:15

użytkownicy
Jaki jest sens dodawania nowego drzewka, skoro nie skończyli brytyjskiego?

matejj
Napisany 16 Sty. 2013 - 15:24

użytkownicy
@MIchal_PL96 tak chyba ja jestem tez slepy bo na stronie nie ma zadnej wzmianki o zmianach dot. map. Nie pisze czy jakies zostaly dodane, zmienione.

KruczoCzarny
Napisany 16 Sty. 2013 - 15:41

administracja
@dzordzan, @matejj,

Wargaming.net pomylił linki rano do aktualności, którymi Pancerny się po części zasugerował pisząc newsa, stąd info o zmianach na mapach, których 0.8.3 nie wprowadza. Treść powyższego newsa w związku z tym poprawiłem. Przepraszamy za usterki!

Następnym razem musimy się bardziej pilnować, bo WG coś ostatnio dużo faili zalicza na głównej stronie.

hiwis
Napisany 16 Sty. 2013 - 15:44

użytkownicy
matejj -> bo w 8.3 nie dodano nowych map ani nie poprawiano istniejących pod podanym linkiem masz PEŁNĄ listę zmian, a po prawej stronie archiwum ze zmianami z poprzednich patchy

Scytian
Napisany 16 Sty. 2013 - 16:56

użytkownicy
A o nowym tekście dowódcy po trafieniu wroga to nic nie ma w changelogu. Chodzi mi o "Au", chyba jednak muszę wrócić na wersję eng bo jak słyszę "Au" to śmiać mi się chce.

Tauchpanzer
Napisany 16 Sty. 2013 - 19:09

użytkownicy
Grunt że dają darmowe miejsce w garażu ;)

col_Kurtz
Napisany 16 Sty. 2013 - 20:47

użytkownicy
@KruczoCzarny
Chyba nie Wy, tylko oni powinni. To efekt domina. I teraz, bądź tu na bieżąco, skoro oni mają bajzel;)

Goldbluszcz
Napisany 16 Sty. 2013 - 21:18

użytkownicy
Warto w te chińczyki się bawić?

col_Kurtz
Napisany 16 Sty. 2013 - 23:19

użytkownicy
A kto je tam wie ;)
Za to spadła u mnie wydajność gry, znaczy, mam sekundowe i to dość częste freezy. Niech ich gęś kopnie z takimi update`ami.

MIchal_PL96
Napisany 17 Sty. 2013 - 07:39

użytkownicy
ja wczoraj w jednej bitwie spotkałem obie chińskie X, obie w przeciwnej drużynie, ht udało mi się ubić ale powiedźcie mi czy wydając miliony tego wolnego expa na czołg, który sobie wchodzi jednego dnia a za miesiąc może dostać nerfa jest sensowne? gdzie tu cała przyjemność z gry, z tego expienia, zdobywania skilla jak nawet czołgi zwykłe kupuje się za real money... nie rozumiem takich ludzi...

jacmax26
Napisany 17 Sty. 2013 - 09:37

użytkownicy
witam
mam problem po aktualizacji gdy włacze WOT restartuje mi kompa czy to jakis wirus sie wkradł czy coś innego miał ktos tak może?

mickey93
Napisany 17 Sty. 2013 - 11:58

użytkownicy
"Warto w te chińczyki się bawić? "
warto bo jak załapiesz się na liste 100 najlepszych graczy na chinolach to dają 1000 golda a jak będziesz najlepszy to dostaniesz typa 59

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.