kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1858 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Intel Extreme Masters Katowice

kurkusmaximus
Napisany 15 Sty. 2013 - 17:17

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ntel-extreme-masters-katowice/

matejj
Napisany 15 Sty. 2013 - 18:26

użytkownicy
Jutro patch 0.8.3 , czemu jeszcze newsa nie ma? :(

marek_71
Napisany 15 Sty. 2013 - 19:06

użytkownicy
Super sprawa, do Katowic mam rzut beretem. Z pewnością się zjawie :)

NowyCel
Edytowany 16 Sty. 2013 - 01:09

użytkownicy
matejj, to po ci ci news jak już wiesz ? :) a tak na poważnie przeczytajcie sobie listę zmian, arty dostaje nerfa, a amerykańce T21, T71 i T69 bedą miały wyższe koszty poszczególnych częsci. Jak expicie tą linię to waro się pospoeszyć :)

col_Kurtz
Napisany 15 Sty. 2013 - 19:59

użytkownicy
17. stycznia jest również datą wyzwolenia Warszawy - tak na marginesie ;)

@NowyCel Noc bez zmrużenia oka? ;) Chyba nie zostało zbyt dużo czasu. Ja się w nie pchałem, co najwyżej myślałem... a od tego u mnie droga baaardzo daleka ;)

Wujekhasz
Napisany 15 Sty. 2013 - 20:11

użytkownicy
Co dzień z pracy oglądam Spodek :). I mam zamiar się w nim pojawić z moim 1,5 rocznym synem :) choć moja połówka ma co do tego pewne ale :)... Niech maluch wie że facet ma napierdzielać czołgiem grać w piłkę a nie grać w Simsy :)

mickey93
Napisany 15 Sty. 2013 - 22:30

użytkownicy
fjanie gdyby robił to w realu a nie przed kompem :P

Wujekhasz
Napisany 16 Sty. 2013 - 07:18

użytkownicy
Czołgiem raczej nie pośmiga no chyba że w wojsku ale w piłkę próbuje kopać co prawda jako dziecko wychodzi mu to dość zabawnie ale spokojnie nie mam zamiaru go przykuwać do kompa dla świętego spokoju :P. Ale mały od urodzenia ma pod górkę ;) jego mamusia jest nauczycielką ;) wiec nie będzie miał lekko :D

MIchal_PL96
Napisany 16 Sty. 2013 - 08:31

użytkownicy
http://worldoftanks.eu/news/5637-chinskie-czolgi-wyzwanie/
żałosne, nawet tekstu przetłumaczyć nie mogą....

"To ale není vše! Kromě toho ještě nejlepší tři z každé ze sedmnácti stovek dostanou toto:[...]
Pokud již máte tento tank (buď Typ 59 nebo Typ 62 v garáži, v případě výhry dostanete jeho senu ve zlaťácích: 7500 za Typ 59 a 4800 za Typ 62.

Hodně štěstí, velitelé, a vpřed!
"

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.