kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 454 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Wstępne informacje o patchu 0.8.4 i 0.8.5

kurkusmaximus
Napisany 04 Sty. 2013 - 18:43

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...informacje-o-patchu-084-i-085/

Sharik
Napisany 04 Sty. 2013 - 19:05

użytkownicy
Jakoś obawiam się tego VII tierowego meda i tego czy Leoś nie będzie za bardzo odstawał od reszty czołgów.

Sasilton
Napisany 04 Sty. 2013 - 19:48

użytkownicy
czy ten tier 7 ma wieże od leoparda [IV] czy mi sie zdaje? :D

MIchal_PL96
Napisany 04 Sty. 2013 - 19:57

użytkownicy
też mi się właśnie tak wydaje

Mały Różowy Maus
Napisany 04 Sty. 2013 - 20:04

użytkownicy
Leopard 1 wprowadzony do gry to będzie inny model niż ten, który pokazaliście. Daliście fotę późnego, mocno już zmodernizowanego Leoparda I.

Poza tym nie ma pewności, że wozy te stworzą jedną linię (raczej trafią w różne miejsca niemieckiego drzewka), DW może być czołgiem ciężkim.

@Sharik

To nie jest med, ale czołg lekki (historycznie rozpoznawczy, ale w grze będzie jako lekki)

mickey93
Napisany 04 Sty. 2013 - 20:09

użytkownicy
leo1 no to trzeba zacząć coś z niemieckiego drzewka :D
9 tier to nic innego jak wczesna koncepcja leo1 (podejrzewam że jeszcze z czasów współpracy z francuzami)

odnośnie 7 tieru to wygląda to jak krzyżówka kadłuba pantery z wieżą vk1602 mało to prawdopodobne bo pantera prawdopodobnie miała większy pierścień wieży

takie pytanie druga linia będzie wychodzić od pzIIIA czy od pz38T?

Scytian
Napisany 04 Sty. 2013 - 20:32

użytkownicy
To wasze zdjęcie 9 tieru to na pewno nie zdjęcie tieru 10? Przecież to jest prototyp leo.
world of tanks

Sharik
Napisany 04 Sty. 2013 - 20:44

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

Tak, masz oczywiście rację, jakoś nie podoba mi się koncepcja takiego czołgu lekkiego na ten tier...

matejj
Napisany 04 Sty. 2013 - 21:17

użytkownicy
troszke o czasach terazniejszych. Gral ktos comet-ą ? Dlaczego tylko na tym czolgu i na cromwellu (ale tu tylko na poczatku) wrzuca caly czas tak ze poprostu team noob. XVM mi pokazuje efektywnosc (wiadomo nie pokazuje to 100% skilla itp) to zawsze u mnie sami pomaranczowi i kilka zoltych a unich zieloni i zółci i kilka pomaranczowych. Doslownie mam 32% zwycięstw gdzie na innych czolgach jest normalnie i gitarka. Jak by to bylo specjalnie zrobione, o wrzucaniu bezsensownie juz nie wspominam (chodzi o tiery z jakimi walcze) bo na medach tak bywa, kochane 148 pene kontra 9 tiery :P

HakkerLP
Napisany 04 Sty. 2013 - 23:12

użytkownicy
Też uważam, że macie racje z tym Lepoardem na X tierze - zbyt nowoczesny.

@Scytian
Ten prototyp mógłby zostać na tym IX tierze, a na X mogliby dac ta wersję:
world of tanks

Tu trochę więcej o Leopardzie
http://www.militarium.net/viewart.php?aid=189

mickey93
Napisany 05 Sty. 2013 - 00:29

użytkownicy
prototypów leo bylo kilka i było kilka koncepcji natomiast fota X tieeru to kanadyjski leo1 C1 (leo1a3 z lat 70 )

col_Kurtz
Napisany 05 Sty. 2013 - 10:20

użytkownicy
Hmm... Pewnie pytanie wyda się nie na miejscu ;) ale skąd ta linia będzie wychodzić? Od Leoparda poprzez VK2801?
Nie śledzę tego, a teraz, po tych screenach, jakoś się zainteresowałem :)

sylwester11PL
Napisany 05 Sty. 2013 - 16:14

redaktorzy
col_Kurtz są screeny drzewek bodajże pełnych i tam będziesz miał zaznaczone co gdzie jest i z czego wychodzi.

Oczywiście, że na Niemców czekam, moja ulubiona nacja :D Szkoda, że nic o TD nie ma. Pewnie po tym patchu z medami (o ile wyjdzie w pełni i w ogóle wyjdzie) to przez rok znów nie zobaczymy Niemców ;/

Ak-47
Edytowany 05 Sty. 2013 - 16:24

użytkownicy
world of tanks

Niby miało to wyglądać tak, ale widzę ze WG znowu coś pokombinowało.
Wersje 0.8.5 pewnie zobaczymy na lato :)

Berni90PL
Napisany 05 Sty. 2013 - 16:42

użytkownicy
ta linia idzie już od 4 tieru wiec wyjdzie z innego miejsca niż podawali na początku.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.