Eomi
Napisany 23 Gru. 2012 - 23:32
Wszystko fajnie... Ale na horyzoncie pojawiła się konkurencja. War Thunder. Grałem chwilę i już czuję, że grało mi się lepiej niż w WoWp. Dostałem mnóstwo samolotów, ładną grafikę, walkę jednocześnie z graczami i z ruchomymi celami naziemnymi, gra jest bardziej wciągająca i zręcznościowa. No i nie ma pochrzanionego sterowania jak WoWp. A przynajmniej ja wolę sterowanie z War Thundera gdzie po prostu przesuwam myszkę i tam kieruje się dziób mojego samolotu w możliwie najszybszy sposób. A nie jak w WoWp gdzie ciągnę myszką w bok a potem muszę wyrównywać, przez co nie da się dobrze przycelować, w dodatku jak chce zrobić szybki zwrot to muszę przeciągnąć mysz przez cały ekran, nie wiem po co opcja powolnego zwrotu jakby mi się nigdzie nie spieszyło. Jestem na wojnie przecież!
War Thudner również zapowiada czołgi i okręty. Cieszę się z tej konkurencji bo Wargaming będzie się bardziej starać. A nie tylko reklamować gdzie się da. Ostatnio zapuściłem playlistę z muzyką relaksacyjną na YT i co? Po 3 piosence reklama - Dołącz do milionów graczy! WOOOORLD OF TAAAAAANKS!
Pozdrawiam i wesołych świąt! :)