Mały Różowy Maus
Napisany 04 Gru. 2012 - 10:14
Prototyp jest tysiące razy lepszy od T34 :) Ale ja, jak nim grałem, to miałem już za sobą doświadczenie z innych bardzo wolnych wozów (T28, T95). Wiedziałem jaką trasę obrać, by być przydatny, by mieć największe pole ostrzału, jak się ustawiać, by chronić przed oflankowaniem bądź artami, którą flankę wybrać (nie warto walić za pędzącymi medami, lepiej pójść na słabszą flankę i zmasakrować napierającego tam wroga) itp. Poza tym wóz jest doskonały do walk w mieście. Ta wieża z przodu z arcypotężnym jak na 8 tier działem 120mm sieje zagładę w walkach zza rogu. Proto przewyższa T34 szybkostrzelnością, szybkością celowania i świetnym pancerzem czołowym. Choć teraz pewno wielu wali do Proto z amunicji premium...
A co do T30, to też cho... wolno celuje, wolno się rusza, nie ma pancerza, ładuje się całą wieczność, totalnie nienawidziłem tego wozu po zaaplikowanej mu serii nerfów. Za mała możliwość wpłynięcia na losy bitwy, jak na mój gust.
T110E4 to duża poprawa po T30
A poza tym, Sasilton, w becie nie było T110E4 :). Wóz spodobał cię się na teście publicznym. Beta skończyła się w kwietniu ubiegłego roku, a testy publiczne patchów to coś zupełnie innego niż beta :).