kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 1300 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Grudniowe oferty w sklepie

kurkusmaximus
Napisany 03 Gru. 2012 - 15:05

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-847--grudniowe-oferty-w-sklepie/

MIchal_PL96
Napisany 03 Gru. 2012 - 15:07

użytkownicy
da się te "oferty" wyrazić jednym słowem:
łeee

venegor
Napisany 03 Gru. 2012 - 17:10

użytkownicy
A co? wy myśleliście, ze oni dadzą jakieś zniżki przed największymi w roku żniwami?

Fiks11
Napisany 03 Gru. 2012 - 18:21

użytkownicy
Do świąt jeszcze daleko. Myślę, że na święta dadzą nam świetne oferty.

Tauchpanzer
Napisany 03 Gru. 2012 - 18:22

użytkownicy
Z roku na rok eventy i promocje są coraz gorsze a ceny przedmiotów premium coraz większe (pomyśleć że kiedyś Lowe był za 7500 gold).
A ta "promocyjna oferta specjalna" tylko pokazuje że ten trend się jeszcze przyspiesza.

Szlachciak
Napisany 03 Gru. 2012 - 19:27

redaktorzy
@venegor

Nie chodzi o to zeby dali jakies znizki, bo nie o to tu chodzi skoro 95% kupujacych w sklepie z podarunkami i tak wysyla prezent na swoje wlasne konto, gdzie tu sens? Chodzi raczej o to, żeby dali nam tam inne czołgi, no nie wiem - Typ 62/59 czy A-32 cos wycofanego lub wedlug innych (w tym mnie) np T34 bo wygodniej jest kupic poprostu dany czolg niz dorzucac do tego jeszcze golda bo nie ma idealnego pakietu ;) Znizek w sklepie z podarunkami nie bylo, nie ma i nie bedzie. Nawet moge rzec ze czesto sie tam przeplaca, tak jak w ostatnim przypadku kupna kredytow w sklepie z podarunkami (2 mln jesli pamietam).

Sasilton
Napisany 04 Gru. 2012 - 06:13

użytkownicy
@Tauchpanzer
no dokładnie
mi nie dawno minął roczek w WOT i pamiętam jak zaczynałem to co chwila były jakieś bonusowe dni premium oraz złoto [przez to znalazłem tą stronę :) ]
a teraz prawie juz tego nie ma bo gra już nie potrzebuje reklamy itp

Basieks
Edytowany 04 Gru. 2012 - 09:46

użytkownicy
Powiem tak - od paru miesięcy jest tak, że większy lub mniejszy event jest co tydzień, konkurs konkursem pogania, bonusy sumując większe niż kiedykolwiek w WoT'cie. Lowe tylko na początku był w promocji za 7500 golda. Przestańcie marudzić. Macie regularne patche, mnóstwo różnych wydarzeń itd. - przestańcie narzekać. Jest zdecydowanie lepiej niż było przed rokiem czy wcześniej jeszcze.

Scytian
Napisany 04 Gru. 2012 - 13:44

użytkownicy
Rok temu może i było sporo kodów na golda, ale wtedy to był początek eventów w wocie. Ludzie narzekali że eventy raz na miesiąc albo na dwa, a w dodatku patche co 3 miesiące( a i tak miały wycięte pół zapowiedzianych zmian). W tej chwili WoT jest dużo lepszy niż rok temu, wolę dużo eventów przez cały rok zamiast kilku kodów na 250-500 golda raz w roku. Poza tym te kody nie były bezpośrednio od WG tylko z innych stron. Różne kody są dalej rozdawane tylko gazety uświadomiły sobie że jak dadzą kody na stronie a nie w gazecie to będą one łatwo exploitowane.

Odys
Napisany 05 Gru. 2012 - 10:19

użytkownicy
Sprawdzał ktoś ofertę z allegro - WORLD OF TANKS PC PL BOX 7dni PREM + 2K GOLD - niby dla nowych graczy tylko , ale gdzieś czytałem , że 3 razy na konto można użyć? Daje link http://allegro.pl/world-of-tan...k-24-7-cdkey-i2844464074.html.
Jak ktoś coś wie czy działa na istniejącym koncie niech napisze, dzięki.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.