kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1858 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Patch 8.2

kurkusmaximus
Napisany 12 List. 2012 - 15:11

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-821--patch-82/

DISNEY777
Napisany 12 List. 2012 - 15:17

użytkownicy
2 linia amerykanów po co, że się spytam?

tedix
Napisany 12 List. 2012 - 15:31

użytkownicy
no to muszę odkupić M7

MIchal_PL96
Napisany 12 List. 2012 - 16:05

użytkownicy
no nie, jeszcze pierwszej linii usa ht nie skonczyłem po e-100 a już druga wchodzi, agrhh
jeśli będzie na tym X tierze coś takiego jak 50b bez magazynka to nie wiem czy się w to bawić, jak wczoraj moim gw tigerem ściągnąłem francuza na strzała: tutaj nie jest wyzwanie przebić, tutaj jest wyzwanie trafić...

Panzer
Napisany 12 List. 2012 - 16:17

użytkownicy
@MIchal_PL96

M103 , E75 , AMXF155 na hita z GW typa i co nie warto tych czołgów robić ?? nie podoba się nie rób nikt cię nie zmusza. po drugie nic na temat tego X USA nie wiadomo, a wy już płaczecie, polaczki cały czas narzekają.

Sasilton
Napisany 12 List. 2012 - 16:24

użytkownicy
to są domysły a nie narzekania

Panzer
Napisany 12 List. 2012 - 16:41

użytkownicy
nie tą są narzekania

quatromen
Edytowany 12 List. 2012 - 16:47

użytkownicy
Czołgi chińskie nie będą grozne poniewaz tak samo jak typek beda mialy przedni kadlub bezproblemowo do przebicia dla 10 tierow z gold amma(obecnie za kredyty) lub bez na CW. Wieze beda twarde ale generalnie w kazdym czolgu sa. Jedynie nie moge sie doczekac tego gdy wyjdzie polski 10 tier w drzewku europejskim jesli to bedzie T-55 Merida gdy dadza go w wersji z dzialem 125 mm i przednim kadlubem 200 mm(100mm standardowy kadlub + 100mm z racji dodatkowej plyty . wieza oczywiscie odlew 290 mm . boki 80mm i tyl 60mm co do reszty parametrow nie mam zdania ale te podstawowe musza byc poniewaz ten czolg bedzie praktycznie niczym nie odbiegac od chinskiego ciezkiego wkoncu oba maja wspolne cechy z T-55.Polski moze wolno jezdzic a chinski szybko gdy dadza inaczej to generalnie dalej rzadzic bedzie T110E5 i Is-7.A Maus powinien byc twardszy gdyz wazac 200 ton jest go latwiej przebic z 50 metrow niz is 7 poniewaz isowi strasznie rykoszetuja pociski i niekiedy z dziwnych przyczyn potrafi nie wejsc jakby to bylo losowanie a w mausa wlazi jak chce (testowane bylo dzialem z E-100 z gold amma okolo 100 strzalow w tescie w pokoju treningowym raz w is 7 a drugi w mausa oczywiscie oba katowaly i poruszaly sie tak jak podczas walki na Cw).Jesli ktos nie wierzy moze sobie spokojnie to sprawdzic jesli ma takie czolgi.To moje obiektywne zdanie.

BaDyL_PL
Napisany 12 List. 2012 - 17:42

użytkownicy
czy to jest pewne że ta linia będzie szła od M7 ??

Robert
Edytowany 12 List. 2012 - 18:40

użytkownicy
Mam pytanie odnośnie tej nowej linii amerykańskiej
Czy jeśli to drzewko będzie tak wyglądać jak to tutaj przedstawione to czy mogę liczyć na slot za E8 bo został on przeniesiony czy nie ?

Berni90PL
Napisany 12 List. 2012 - 19:12

użytkownicy
@quatromen
nie liczył bym na T-55 Merinde gdyż jest to czołg mocno wybiegający w zakres czasowy czołgów jakimi poruszmy się w WoCie.

@BaDyL_PL
Tak to pewne

@Robert
Z tego co mi wiadomo będziesz musiał go zbadać. Tak samo jak do Tigera P dodali przejście do Ferdka, to mimo że miałem go elitarnego i tak muszę zbierać doświadczenie by go odblokować.

A co do tej linii to i tak dobrze że znaleźli jakiś ciężki czołg, bo amerykanie raczej nie rozwijali się w tym kierunku.

BaDyL_PL
Napisany 12 List. 2012 - 19:26

użytkownicy
Mam kolejne pytanko czemu nazwa nowego Heavy jest taka sama jak arty II tieru :P

quatromen
Napisany 12 List. 2012 - 19:35

użytkownicy
@Berni90PL
Temat T-55 Merida jako 10 tier drzewka europejskiego został już kiedyś omawiany ale ostatnio gdzieś jeszcze raz usłyszałem badz przeczytalem ze on jest w planach drzewka tylko ze teraz nie wiadomo jakie czolgi maja byc miedzy nim a 6 tierem . a przypomnailem o nim gdy zobaczylem ten temat i lukajac na necie jescze raz na parametry Wz 121 i T-55 merida zauwazylem ze one za bardzo sie miedzy soba nie roznia i smiechowo by bylo gdyby byly mniejwiecej takie same :P a jescez nie ma w grze cozlgu 10 tieru ktory mialby mniejweicej twardy pancerz z przodu spamerskie dzialo i byl w miare wolny wiec nasunela mi sie na mysl teza ze on moglby taki byc gdyz w planach taki byl . Skoro mogli wprowadzic czolg T110e5 albo T110e3 o ktorym wiekszosc ludzi nie slyszala nim wprowadzono go na serwa to dlaczego nie moglby byc taki Polski czolg skoro tylu polaków napierdziela w ta gre . powinni sie z nami liczyc wkoncu jest nas chyba najwiecej na europejskim serwie bynajmniej mi sie tak wydaje.

Sasilton
Napisany 12 List. 2012 - 20:40

użytkownicy
bynajmniej to nie to samo co przynajmniej...

adamczik
Napisany 12 List. 2012 - 20:43

użytkownicy
@quatromen T-55AM "Merida"? Czołg, którego prototyp skonstruowano dopiero w 1985 roku? Chyba żartujesz.

Fantastycznie byłoby mieć w garażu polską dziesiątkę, ale ten czołg byłby przegięciem. Generalnie już parę jest. Na początku gra miała zawierać tylko czołgi z drugiej wojny światowej. Okazało się, że ruskie drzewko kończyłoby się na IS-3, więc postanowiono przeciągnąć okres do wojny koreańskiej (1950-1953). Potem WG dodało M103 (1957 rok), T-62 (1961 rok), T110E5 oraz Type 62 (1963 rok). A teraz Polak z lat 80-tych?

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.