kliknij aby powiększyć
1024x625 : 198 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Event z okazji Święta Niepodległości

kurkusmaximus
Napisany 09 List. 2012 - 14:37

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-okazji-swieta-niepodleglosci/

Joze
Napisany 09 List. 2012 - 14:40

użytkownicy
Nic ciekawego a szkoda ...

SerpentSierp
Napisany 09 List. 2012 - 14:41

użytkownicy
Jak dla mnie liczy się sam gest WG :)

HakkerLP
Napisany 09 List. 2012 - 15:43

użytkownicy
Czy tylko ja mam wrażenie, że WG robi co raz gorsze grafiki?

killBox
Napisany 09 List. 2012 - 15:50

użytkownicy
Dobry event dla stałych graczy :D Szkolenie Załogi razy dwa to jest duży plus.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Sasilton
Napisany 09 List. 2012 - 16:58

użytkownicy
e tam gadacie
2x wiecej exp dla załogi po każdej bitwie jest spoko

zarzesky
Napisany 09 List. 2012 - 16:59

użytkownicy
skrzydla husarskie na sowieckich czolgach OMG

Sasilton
Napisany 09 List. 2012 - 17:04

użytkownicy
takie mieliśmy to na takich dali
na tygrysie chciałeś czy co?

Sharik
Napisany 09 List. 2012 - 17:07

użytkownicy
Też odnoszę wrażenie, że husarskie skrzydła są z tego eventu najlepsze.

Exedy
Napisany 09 List. 2012 - 17:38

użytkownicy
@zarzesky, a co ty myślisz że mieliśmy wtedy swoje czołgi? xD No nie licząc tych bardzo starych "tankietek" itd. ... no i powiedz mi w takim razie że Rudy 102 to był polski czołg, to padne ;) (pomijając już fakt że właściwie rudego mamy na grafice)

Co do eventu tak jak @SerpentSierp słusznie napisał... liczy się gest, ale to że polakom ciężko "dogodzić" bo jakby w ogóle nie dali nic z tej okazji to by był ogólnie płacz a jak dali to też nie brakuje ludzi z pretensjami. No cóż, ogólnie mimo że dupy nie urywa to event na + .

Sharik
Napisany 09 List. 2012 - 18:15

użytkownicy
A czołg 7TP? Jeden z lepszych czołgów w tamtym okresie, i przełomowy, ponieważ miał silnik ropny a nie benzynowy, jak reszta świata.

zarzesky
Napisany 09 List. 2012 - 18:22

użytkownicy
strach pisac na kazdym forum bo mi tu zaraz z drzwiami do domu wjedziecie ;-) hehehe
@Exedy mysle ze masz racje, nasze wozy pancerne TKS, czy 7TP byly dobre ale chodzi o to ze skoro dali slynnego RUDEGO mogli by dac Cromwell'a czy inny czolg na ktorym kopalismy dupy niemiaszkom.
a eventu nie komentuje bo po co, mogli nic nie dac a i tak zaplacisz za kolejny miesiac premium (znam takich wielu- bylem i ja ale sie wyzbylem starego konta)

Sharik
Edytowany 09 List. 2012 - 18:30

użytkownicy
Polacy walczyli na naprawdę wielu czołgach, tylko że dla WG ważniejsze święto jest np. z okazji zdobycia Złotego Joysticka, niż nasze Święto Niepodległości, więc event nie mógł być zbyt duży. Poza tym taki duży właśnie z okazji Złotego joysticka dopiero co był, więc nie mogą za dużo dać graczom. A i tak lepsze to, niż wtedy ta wiadomość, że dziś jest iluś-tam-lecie wyemitowania serialu "Czterej pancerni i pies" i nic z tego nie mieliśmy.

Canis_L
Napisany 09 List. 2012 - 18:43

użytkownicy
"Podwójne doświadczenie dla załogi na każdym czołgu po każdej bitwie."

Moim zdaniem to wystarczy.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.