kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1385 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Chińskie drzewko rozwoju

kurkusmaximus
Napisany 07 List. 2012 - 22:22

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-806--chinskie-drzewko-rozwoju/

trolololo
Napisany 07 List. 2012 - 22:25

użytkownicy
lol od kiedy Chiny są nazywane krajem kwitnącej wiśni :E hah

Helios25
Napisany 07 List. 2012 - 22:29

użytkownicy
Jak tak ma wyglądać Chińskie drzewko to ja zaczyna wierzyć w Polskie drzewko w WOT.

Nimrod
Edytowany 07 List. 2012 - 22:54

użytkownicy
Skoro wprowadzają Chińczyków których cały sprzęt bazuje na radzieckich puszkach to spokojnie może powstać Polskie drzewko na tej samej zasadzie.

PS
Usuńcie to "Kraju kwitnącej wiśni" bo naprawdę nie wypada żeby w artykułach pojawiały się błędy na tak żenującym poziomie.

Mały Różowy Maus
Napisany 07 List. 2012 - 22:40

użytkownicy
Czemu ta wzmianka o serwerze SEA? :) Drzewko zrobiono przede wszystkim na potrzeby graczy z chińskich serwerów WoT (gdzie gra więcej ludzi niż na rosyjskim serwerze). SEA to inny serwer obsługiwany wyłącznie przez WG, natomiast chińskie bezpośrednio obsługuje chiński partner WG, bo WG jako firma niechińska musi mieć miejscowego partnera zgodnie z chińskim prawem.

Poza tym chińskie drzewko jest na pewno przewidziane na wszystkie serwery.

Panzer
Napisany 07 List. 2012 - 23:02

użytkownicy
hahahahah kraju kwitnącej wiśni ?? radziłbym adminom geografii się nauczyć

Krzysztofua
Napisany 07 List. 2012 - 23:24

użytkownicy
Chińskie drzewko z mieszanką to tak samo można zrobić Polskie, Bułgarskie czy też Indyjskie drzewko, wystarczy powrzucać losowe czołgi i gotowe...WG zachowuje się jak małe dziecko zmieniając co chwila swoje plany. Najpierw miało być Japońskie drzewko ? Chyba najwyższy czas usunąć tą grę z kompa i pamięci skoro zmierza w coraz to nowe absurdy.

kurkusmaximus
Napisany 07 List. 2012 - 23:24

administracja
Hmm... oj będzie trzeba wziąć przykład z Rzeczpospolitej i pozwalniać parę osób odpowiedzialnych za ten błąd.

KruczoCzarny
Napisany 07 List. 2012 - 23:42

administracja
Wybaczcie taki błąd - po 12h pracy niestety o rozkojarzenie bardzo łatwo :(

cabal512
Napisany 08 List. 2012 - 03:19

użytkownicy
Mam nadzieję że nie trafi do nas.

Hallack
Napisany 08 List. 2012 - 09:09

użytkownicy
WG idzie złą drogą...

Jedyna innowacja to dodawanie nowych czołgów..

Kurna ile można..

Pograłem trochę w war thunder i dopiero zdałem sobie sprawę jakie możliwości daje gra tego typu..

I ile rzeczy mogło by być w czołgach lub samolotach..

WiewiorNH
Napisany 08 List. 2012 - 11:53

użytkownicy
Filmik o tych chińczykach jest chyba najfajniejszy ze wszystkich jakie kiedykolwiek zrobili.

Netiusz
Napisany 08 List. 2012 - 12:05

użytkownicy
A tam narzekacie :D ja mam chęć zagrać t 34 w innej skórze i po modernizacji :D:D

Faren
Napisany 08 List. 2012 - 12:44

użytkownicy
Gdzie to chińskie drzewko? Na tierze I mam czołg francuski, na drugim brytyjski, na trzecim japoński, na czwartym amerykański, a dalej to wszystko przeróbki radzieckich maszyn. Panowie z WG, co tak wcześnie zaczęliście Prima Aprilis?

Projekt bez ładu i składu, tak to można tworzyć dziesiątki drzewek, kopiując już istniejące maszyny. Ja się pytam, po ch**?

Mały Różowy Maus
Napisany 08 List. 2012 - 12:50

użytkownicy
@ Faren

No jaki ty jesteś niedomyślny, przecież chińska specjalizacja to podróbki :D

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.