kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1385 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Zwiększ bezpieczeństwo konta!

kurkusmaximus
Napisany 31 Paź. 2012 - 15:23

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-zwieksz-bezpieczenstwo-konta/

hedszot :)
Napisany 31 Paź. 2012 - 15:29

użytkownicy
już to zrobiłem i dostałem 100 złota :D super :)

Goldbluszcz
Napisany 31 Paź. 2012 - 15:50

użytkownicy
100 dla mnie!

Walter_NovotnyPL
Napisany 31 Paź. 2012 - 15:54

użytkownicy
Takie bonusy mogą robić częściej :) Mogę nawet zabezpieczyć telefon jak pentagon.

kurkusmaximus
Napisany 31 Paź. 2012 - 16:19

administracja
Zwiększenie bezpieczeństwa kosztem prywatności, to zła droga.

mickey93
Napisany 31 Paź. 2012 - 17:46

użytkownicy
może i konto w wot bezpieczniejsze ale za to własny telefon mniej. nie uśmiecha mi się to pomimo 100 golda.

Berni90PL
Napisany 31 Paź. 2012 - 17:54

użytkownicy
I to też jest moją obawą, zastanawiam się czy się skusić na tak "kusząca" propozycje.

bigbastek
Napisany 31 Paź. 2012 - 18:05

użytkownicy
Jeżeli ta opcja ma być tylko zabezpieczeniem naszego konta to super, ale propozycja 100 sztuk golda to już kpina w biały dzień.
Dali by sobie spokój z tym goldem a nie drażnili ludzi kwotą niespełna 2 złotych :(

pol00
Napisany 31 Paź. 2012 - 19:54

użytkownicy
"Zwiększenie bezpieczeństwa kosztem prywatności, to zła droga. "

"propozycja 100 sztuk golda to już kpina w biały dzień."

też tak mi się wydaje. I popieram w 100% słowa powyżej. te "aż " 100 golda nawet na dodatkowe 1 miejsce w garażu nie starczy. śmiech na sali. Nie wymagam wiele, ale tyle żeby na miejsce 1 dodatkowe w garaż€ wystarczyło to w sam raz.

Nimrod
Napisany 31 Paź. 2012 - 21:02

użytkownicy
Pierniczycie jak potłuczeni, to w waszym interesie jest zabezpieczanie waszego konta i WG nie musi za to dawać ani złamanego golda a robi to pewnie tylko dlatego żeby przykuć uwagę do tej nowej opcji. Zabezpieczenie przez telefon stosują wszystkie poważne firmy np google w mailu czy banki i zapewnia to odzyskanie konta nawet w przypadku gdy włamywacz zmieni do niego hasło. Telefonu nie dajecie jakiemuś mietowi ze stacji pkp tylko poważnej firmie która musi przestrzegać zasad o ochronie danych osobowych.

PS. Czepianie się WG o nowe mega skuteczne zabezpieczenie i darmowy gold jest tak polaczkowe i prymitywne że powinniście się zastanowić co wy w ogole piszecie.

Berni90PL
Napisany 31 Paź. 2012 - 21:25

użytkownicy
Cóż poradzić taki naród. :) Ale wam powiem że nawet jak maja mi wysłać reklamy to mam teraz większość pewność, że moje konto jest moje.

Pioyer
Edytowany 31 Paź. 2012 - 22:03

użytkownicy
kurkusmaximus@ jakiej prywatnosci ? to ze znaja moj nr ? ja mam zabezpieczone konto na pewny warezie telefonem to juz chyba mniej bezpieczne jest od tego tutaj

bigbastek
Napisany 31 Paź. 2012 - 22:15

użytkownicy
@Nimrod
Nie kwestionuje metody zabezpieczenia konta w grze ale .... kwestia 100 sztuk Golda jest ........ porażająca.

MIchal_PL96
Edytowany 31 Paź. 2012 - 22:23

użytkownicy
moj kumpel sobie zalozyl konto na allegro to przyslali mu ten list z aktywacja to dostal karte sim z plusa, na ktorej jest chyba 1,2zł, nie miał co z tym zrobić, ja wzialem i sobie na tamten nr wpisałem, 100 golda wpadło, a tej karty i tak nie używam :)
btw. 100 golda to 10 uratowanych modułów ;)

GOŹDZIKOWA
Napisany 31 Paź. 2012 - 22:39

użytkownicy
Oni pewnie mają na myśli żeb wysyłać nam jakieś reklamy na telefon !
Bo niby czemu mają dawać 100 golda za bezpieczeństwo na koncie.

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.