kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1377 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Golden Joystick = wyśmienite promocje dla graczy

kurkusmaximus
Napisany 29 Paź. 2012 - 09:42

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ysmienite-promocje-dla-graczy/

MiszaPoland
Napisany 29 Paź. 2012 - 10:03

użytkownicy
Tylko, że WG obiecywało IX tiery za pół ceny i event będzie trwał tylko weekend - poza tym ok...

stos
Napisany 29 Paź. 2012 - 10:46

użytkownicy
wg duzo obiecuje
po za tym i tak to jest troche nie uczciwe wobec starszych graczy

Charger
Napisany 29 Paź. 2012 - 11:09

użytkownicy
WG nie podało że IX tiery będą za pół ceny, wystarczy poszukać pierwszej informacji o tegorocznym Golden Joystick na oficjalnej stronie. Nie podali także informacji jak długo będzie trwał event, ale jako stary gracz jestem usatysfakcjonowany.

bigbastek
Edytowany 29 Paź. 2012 - 11:14

użytkownicy
@MiszaPoland
WG od 1,5 miesiąca pisało o tym że ceny 9 tieru będą w cenie "młodszych" braci czyli 8 tieru. Nigdy nie było informacji że cena będzie obniżona o połowę.
A tu link do artukułu z 4 października

Krzysztofua
Napisany 29 Paź. 2012 - 11:16

użytkownicy
Akurat wypadło kiedy muszę jechać do domu i nie zagram... Przynajmniej mam nadzieje że kod będzie można wykorzystać poza "korupcyjnym" eventem :D

Elua
Napisany 29 Paź. 2012 - 13:16

użytkownicy
Zniżka na IX tier to absolutny rarytas i warto się poświecić i pogrindować te kilka dni intensywniej.

FastKillerPL
Napisany 29 Paź. 2012 - 13:54

użytkownicy
A wiecie może czy ta promocja na premium tanki będzie też obejmowała gift shopa?? Bo jak nie to będę zawiedziony...

MIchal_PL96
Napisany 29 Paź. 2012 - 14:54

użytkownicy
wydaje mi się, że w gift shopie też będą tańsze, a jak nie to co? kupujesz sobie golda i płacisz w grze, nie ma różnicy
ja będę miał akurat gw tiger za 1,5 bańki i 4 mln na wyposażenie zamiast 8, no i jeszcze 3 dni premium na moim lowku (btw. fajnie jakby miał takie oczęta xD) w plutonie= dodatkowe 5kk wpływu na konto, akurat na kupno T32 za jakiś miesiąc :)

yaroo_p
Napisany 29 Paź. 2012 - 16:33

użytkownicy
No głos nie poszedł na marne a event to miła"rekompensata" za zdobycie złotego joysticka.
3 dni premium zawsze się przyda a w T92 przyniesie coś do skarbca.
Ech myślę jak tu zagospodarować te 15melonów sreberka i choć staram się jak mogę to w nic z IX tieru nie mogę się wstrzelić bo albo było już jest lub na przeszkodzie stoi jeszcze do zrobienia VIII-ka.Podobnie jest z artką.Gdyby to były dziesiątki.Wyposażenie-zawsze coś jest potrzebne :)

Berni90PL
Napisany 29 Paź. 2012 - 17:29

użytkownicy
Nie zapominajmy ze WG nie raz już zmieniło artykuł nawet wcześniejszy, żeby tylko pasowało do tego co aktualnie się dzieje.

jinxsior
Napisany 29 Paź. 2012 - 19:26

użytkownicy
Panowie mam pytanko. Czy ta promocja na IX tier, która mówi że cana pojazdu bedzie równa pojazdowi poprzedzającemu na VIII. Mam rozumiec że chodzi tu o kredyty a nie o doświadczenie.

Fett11
Napisany 29 Paź. 2012 - 19:27

redaktorzy
Tak, jinxsior.

Halfborn
Napisany 29 Paź. 2012 - 22:34

użytkownicy
@Berni90PL najlepszym dowodem na to byłby stary news tutaj umieszczony, no ale wiemy jak jest z tymi newsami ;)

Berni90PL
Napisany 30 Paź. 2012 - 21:54

użytkownicy
dokładnie

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.