kliknij aby powiększyć
1024x576 : 430 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Przegląd brytyjskich maszyn, część II

kurkusmaximus
Napisany 23 Paź. 2012 - 09:39

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...d-brytyjskich-maszyn-czesc-ii/

deffit
Napisany 23 Paź. 2012 - 11:16

użytkownicy
szkoda że kolejne czołgi to tylko rozwinięcie starych. W starych drzewkach takie zmiany zachodzily w jednym drzewku technologicznym danego pojazdu ale no cóż Brytyjczycy wybrali taki sposób modernizacji pojazdów. Jeśli będą takie lepsze amerykance a prawie niemce to biorę...

Matti98
Napisany 23 Paź. 2012 - 11:52

użytkownicy
Czy Crusader nadaje się jako pasywny zwiadowca lub czołg wsparcia?

Nisu
Edytowany 23 Paź. 2012 - 15:27

redaktorzy
Crusader na pasywnego zwiadowce, no może dało by rady, chociaż nie próbowałem. Dość niski, zasięg widzenia dobry, myślę ze z lornetą i siatą dałby rady na pasywie. Jako czołg wsparcia to nie wiem co przez to rozumieć, Czołg który snajpi, wspiera z daleka? Raczej nie, Crusader to takie T-34, i to raczej Crusader będzie wspierany przez innych.

hobbest_
Napisany 23 Paź. 2012 - 17:03

użytkownicy
kartona?

spam
Napisany 23 Paź. 2012 - 18:45

użytkownicy
Ktoś to pisał nie zna realiów WoT i historii? T-34, a nie T34 czy może chodzi mu o http://pl.wikipedia.org/wiki/T34_Calliope ?

Nisu
Napisany 23 Paź. 2012 - 19:12

redaktorzy
@Hobbest_, wcześniejsze A13/tki są jak kartony, mają taki kształt, kolor, nawet mają kwadratowe pudło z przodu.

@spam, owszem przyznaje Ci rację, nie wpisałem myślnika między T a 34, z góry przepraszam i poprawiam aby ludzie nie myśleli że chodzi o czołg ciężki T34.

Pioyer
Napisany 23 Paź. 2012 - 19:23

użytkownicy
i want more :D czekam na wiecej

Halfborn
Napisany 24 Paź. 2012 - 13:31

użytkownicy
Wszystko fajnie i pięknie, ale nie pisał bym tego tekstu przed wprowadzeniem patcha 8.1, bo parametry tych czołgów się zmieniają podczas tekstu. No a już na pewno będzie trzeba je poprawić po wprowadzeniu patcha i ewentualnie zrewidować wnioski.

A tak poza tym to dobra robota :]

nemo
Edytowany 24 Paź. 2012 - 16:16

użytkownicy
Kolejne denerwujące pukawki dla czołgów ciężkich.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.