kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 293 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Przegląd Brytyjskich maszyn, część I

kurkusmaximus
Napisany 17 Paź. 2012 - 23:51

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ad-brytyjskich-maszyn-czesc-1/

Pioyer
Napisany 18 Paź. 2012 - 00:03

użytkownicy
bardzo fajjne czekam na wiecej

wiesiatko29
Napisany 18 Paź. 2012 - 11:34

użytkownicy
Oby był ciąg dalszy.

Frosthark
Edytowany 18 Paź. 2012 - 12:46

użytkownicy
Wreszcie mogę sobie coś poczytać o niższych tierach, bo większość filmików na jutubie koncentruje się na tierach 8+. Mam tylko dwie uwagi:
- Czołgi I tieru i tak są penowane właściwie zawsze więc nie ma znaczenia czy ma on 6 czy 10 mm pancerza.
- Da się snajpić na tierach II-IV - T-26, T-46 I T-28 są do tego świetnie dzięki czemu można wrogów wciągać nosem nawet ze sporej odległości. Odrzucanie z góry takiej możliwości "bo niskie tiery" jest błędne.

GOŹDZIKOWA
Napisany 18 Paź. 2012 - 16:06

użytkownicy
JEST ! :) w końcu są jakieś opisy czołgów . Jak ja lubie je czytać. :]

mega
Napisany 18 Paź. 2012 - 18:50

użytkownicy
Czekam na test premium tanków 8 tieru zwłaszcza francuza

Matti98
Napisany 19 Paź. 2012 - 07:02

użytkownicy
Ja czekam na recenzję Crusadera, bo jestem kolekcjonerem skautów V tieru.

jacek87003
Edytowany 19 Paź. 2012 - 07:55

użytkownicy
ja czekam na meda 7 tieru-Cometa wreszcie cos fajnego bedzie
a co do zdjęć to czekam na wiecej

:)

MachTraxzs
Napisany 20 Paź. 2012 - 12:25

użytkownicy
Uważam że tier pierwszy nie jest wcale taki zły, ma jeden chytry plus - pięcioosobową ekipę.To oznacza większą ilość umiejętności w jednym czołgu.Dla kogoś, kto lubi pograć kasztanami to będzie masakrator.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.