kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 2215 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Specjal - kryj się i przeprowadzaj zwiad

kurkusmaximus
Napisany 05 Paź. 2012 - 20:38

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ryj-sie-i-przeprowadzaj-zwiad/

Franio
Napisany 05 Paź. 2012 - 20:51

użytkownicy
W końcu jakiś fajny specjal gdzie będę mógł szybko zarobić moim Leopardem, aczkolwiek trochę się obawiam, że będą bitwy po 10 scoutów na team.
Artą w ten weekend lepiej nie wyjeżdżać ;p

wirklit
Napisany 05 Paź. 2012 - 21:23

użytkownicy
raczej starsi bracia* ;P

mateuszmate7
Napisany 05 Paź. 2012 - 21:41

użytkownicy
Trzeba szybko badać t-50-2 bo niedługo mam :D

Franio
Napisany 05 Paź. 2012 - 22:28

użytkownicy
"Starsi bracia" i bonus nie 50% tylko 100% (dwukrotnie większe). :)

Elua
Napisany 06 Paź. 2012 - 03:09

użytkownicy
Niewiele ten specjal scoutom pomoże, bardzo mocno dostały po dupie przez nową fizykę.

BloodWolF
Napisany 06 Paź. 2012 - 08:02

użytkownicy
Ale się złota posypie... Nie lubię scoutami pociskać ale z racji kolekcjonowania czołgów zrobi się mały push na te 5 tiery. Kredki się już uzbierały po poprzednim evencie. Ciekawe czy w ogóle zrobią kiedyś podobny event na 10 tiery...

finix
Napisany 06 Paź. 2012 - 09:33

użytkownicy
zgadzam się z Elua przed wczoraj T50-2 nie byłem wstanie objechać IS i poległem gdzie kiedyś kręciłem 3 na raz, straszna lipa z tą fizyką teraz, nie wiem co się dzieje ale medami i lekkimi ciężko się gra straciły na swoich atutach

Menthus
Napisany 06 Paź. 2012 - 09:50

użytkownicy
teraz scouty mają lepiej z fizyką.

Sasilton
Napisany 06 Paź. 2012 - 11:10

użytkownicy
mają lepiej by w nie trafić i tyle
chyba ze dla ciebie skout to czolg ktory leci na koniec mapy i daje sie rozwalić

SerpentSierp
Napisany 06 Paź. 2012 - 15:37

użytkownicy
Co ma fizyka do wiatraka? ;D

T50-2 znerfili kąt skrętu, stąd ma gorsze własności jezdne.

Event nie najgorszy, w sumie nie przypominam sobie by była już promocja na LT V tieru. Tylko czemu nie ma tu ELC AMXa?

NowyCel
Napisany 06 Paź. 2012 - 16:30

użytkownicy
Nie było jeszcze. Może WG pomylił tiery francuzów i dał AMX12T zamiast ELC :P , jeszcze niedawno 12T był na V tierze. A T50-2 miał być zamienony przez inny czołg bo był za dobry, zamiast tego pomysłu wprowadzając nową fizykę skutecznie go osłabili, taki nerf w białych rękawiczkach, żeby gracze się nie wnerwili na bardzo.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.