kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 293 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Specjal - Zjednoczenie Niemiec

kurkusmaximus
Napisany 02 Paź. 2012 - 12:26

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-specjal-zjednoczenie-niemiec/

wiesiatko29
Napisany 02 Paź. 2012 - 13:02

użytkownicy
Szkoda że nie zrobili specjala z okazji wyzwoleńczego pochodu armii czerwonej 17 września:) i tym samym wyzwolenia bratnich krajów Ukrainy i Białorusi spod jarzma okupacji polskiej 1939. Specjałów byłoby więcej.

MIchal_PL96
Napisany 02 Paź. 2012 - 13:51

użytkownicy
taaa, a ktoś wie jakie bonusy są dla Tiger'a? bo jakby nie było jest od wczoraj czołgiem miesiąca, tylko, że żadnych informacji, ale jak to byłby ruski to byłyby tydzień wcześniej....

Walter_NovotnyPL
Napisany 02 Paź. 2012 - 14:48

użytkownicy
Dla Tygrysa są o 25% większe zarobki przez dwa tygodnie. Następne dwa dla Tygrysa II.

irbis056
Napisany 02 Paź. 2012 - 14:53

użytkownicy
Mogli zrobić zniżke na GWPanther akurat, ehh dobrze chociaz, ze 3/4 czekałem :) Wow, az dziwne, że WG robi taki specjal dla niemieckich czołgów tylko, plus tygrys miesiąca. Chyba przez następne eony nic wiecej niemiaszki nie dostaną xD

Franio
Edytowany 02 Paź. 2012 - 17:01

użytkownicy
O tak, większe zarobki na Panterze, dzień po tym jak ją sprzedałem i zniżka ta Stuga dzień po tym jak kupiłem... Czy oni to robią na złość? ;p

MIchal_PL96
Napisany 02 Paź. 2012 - 18:23

użytkownicy
<fragment newsa z oficjalnego portalu dotyczącego 40 mln zarejestrowanych>
"Nie moglibyśmy tego osiągnąć bez Was! Doceniamy Wasze zainteresowanie i poświęcenie, którym darzycie stworzoną przez nas grę. W Wargaming jesteśmy dumni z lojalności naszych fanów i chcemy skorzystać z tej okazji aby podziękować Wam wszystkim jak i każdemu z osobna za sukces World of Tanks!" Ale żadnego specjalnego specjału i tak Wam nie damy. <muahahaha> <- śmiech złoczyńcy

mickey93
Edytowany 02 Paź. 2012 - 18:56

użytkownicy
zjednoczenie niemiec?
zdaje się że w 90 po obu stronach już dawno zapomniano o sprzęcie z II WŚ, nie wspomnę o kompletnym oderwaniu od czasów 1930 do 1960 (przedziału wiekowego gry). jak dla mnie specjal zrobiony na siłę na odwal i na odczep
---------------------------------
to nie jest narzekanie tylko moja opinia z którą nie kardzy musi się zgadzać

MIchal_PL96
Napisany 02 Paź. 2012 - 19:48

użytkownicy
cieszmy się, że w ogóle coś dają bo jeden komiks mnie rozwalił (konkurs na komiks na wściekłą twarz)
"WG: wygraliśmy Golden Joystick
Player: Yeah
WG: i dlatego właśnie zrobimy specjał...
Player: TAK! nareszcie 3 darmowe dni premki!
WG:...ale tylko na serwerze rosyjskim
Player:...."

żebyśmy się nie zdziwili 26 i żeby to nie okazało się prawdą...

marek48337
Napisany 03 Paź. 2012 - 03:37

użytkownicy
Sezon na podarunki od WG ruszył na ostro widze.Ale to dobrze.Fajnie,że cos sie dzieje w tej grze.Ja jestem tylko ciekaw kiedy powróca stare mapy bo jak na razie to od 2 miesięcy na tych samych paru mapach się gra co juz doprowadza mnie do zasypiania.Tyle zajebistych map a gra się na 5 tych samych non stop.Np. Komaryn wywalili go z gry,czy co?Czy te bagna albo Province ta mała mapka do szybkiej masakry.Kiedyś były często teraz w ogóle.

Walter_NovotnyPL
Edytowany 03 Paź. 2012 - 07:11

użytkownicy
Prowincja jest. Teraz grają na niej czołgi 1-2 tieru. Dla czołgów wyższych tierów byłoby to bezsensowne. Odległości były zbyt małe i mapa przez to była niegrywalna. Jak chcesz na niej pograć kup sobie LTraktora.
Co do losowania to mnie losuje na wszystkich mapach poza Komarynem, Bagnami i tą w Chinach o zawieszeniu tych map było oficjalne info.

Sasilton
Napisany 03 Paź. 2012 - 09:22

użytkownicy
Prowincja nie była do szybkiej masakry
miałem tam najwięcej remisów

jak jeden team sie nie wystawił to kończyło sie 7:7

MIchal_PL96
Napisany 03 Paź. 2012 - 10:28

użytkownicy
ja tam nie wiem czemu ludzie tak narzekali na te mapy
mi one nie przeszkadzały, miałem do nich sentyment:
na Komarynie: pierwszy specjalista moją pz IV :)
potem 4 fragi (jak na kogoś z 400 bitew to było coś)
potem 5, a potem 11+3 uszkodzonych :) taaa, to był czasy
a bagno? 3 bitwa grille i t1ht zdjąłem na hita bez ammo racka, potem na tą mapę już nie narzekałem :)

wiesiatko29
Edytowany 03 Paź. 2012 - 10:50

użytkownicy
Prowincja ze 3 tygodnie temu leciała na CW podczas ladowań,natomiast Komaryń i Smocza Grań cały czas jest grywana na kompaniach.
Ciekawe czy 10 kwietnia zrobia specjal w World of Planes z okazji katastrofy smoleńskiej:).

Scytian
Napisany 03 Paź. 2012 - 11:31

użytkownicy
@up ta jasne..
Zestrzel Tupolewa, dostaniesz 500golda!

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.