kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 439 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Nowe pakiety w sklepie z podarunkami na październik

kurkusmaximus
Napisany 01 Paź. 2012 - 09:34

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-z-podarunkami-na-pazdziernik/

Eleanor
Napisany 01 Paź. 2012 - 11:20

użytkownicy
raczej nie skorzystam, ostatnio sprzedałem Rama II, bo się tylko kurzył i za cholere nie dawał mi radości z gry.

mietas
Napisany 01 Paź. 2012 - 11:50

użytkownicy
Słabizna, bardzo bym chciał żeby m6a2e1 był dostępny :c

NowyCel
Napisany 01 Paź. 2012 - 11:59

użytkownicy
Black Prince jest całkiem fajny, na testach nim grałem i dawał rade, oczywiście na swoim tierze.

lavrinienko
Napisany 01 Paź. 2012 - 12:45

użytkownicy
Z kartoflem (M6a2e1) jest mały problem...
Był dostepny w ofercie startowej jako "exclusive" - tylko gracze którzy kupili pakiet ciężki na starcie wersji release dostawali ten czołg.
Kiedy WG wspomniało że zamierza wprowadzić go do oferty czołgów premium, chyba z rok temu jeśli sie nie mylę, na forum zerwał się taki "troll shitstorm" że szybko z tego zrezygnowali...
Marnie więc widzę szansę na pojawienie się go w ofercie premium.
Chociaż... po WG można się spodziewać wszystkiego jesli chodzi o pieniądze, czyż nie ? ;)

pozdrawiam

magik500
Napisany 01 Paź. 2012 - 17:56

użytkownicy
Jak wystartował Gift Shop to był w sprzedaży przez jakiś czas.

Taszi
Napisany 01 Paź. 2012 - 22:50

użytkownicy
Szlachciak data rejestracji: 17.08.2011 :) No tak, możesz sobie czekać na M6 z wodogłowiem i obyś się nie doczekał.

Szlachciak
Napisany 02 Paź. 2012 - 15:46

redaktorzy
Coz masz do mojej daty rejestracji? Na poczatku gdy pojawil sie sklep z podarunkami byl M6A2E1 Pz V-IV oraz A32, tylko ze niosly one ze soba pakiety golda, w wypadku M6A2E1 12 tysiecy golda... a co dalej za soba to ciagnie WYSOKI KOSZT. A po cholere mi tyle golda na cos, w co gram raz na jakis czas dla przyjemnosci? :> Skoro kiedys sie pojawil moge czekac, byc moze sie doczekam.

Taszi
Napisany 02 Paź. 2012 - 22:52

użytkownicy
Co mam? Nic nie mam, po prostu nie grasz od początku i nie wiesz jak reklamowane były M6A2E1, stąd możesz chcieć je w sklepie.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.