kliknij aby powiększyć
1344x756 : 374 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Film o nowej fizyce gry

kurkusmaximus
Napisany 19 Wrze. 2012 - 17:50

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-743--film-o-nowej-fizyce-gry/

Palce
Napisany 19 Wrze. 2012 - 18:58

użytkownicy
Może do świąt skończą te testy i wprowadzą:)

cdrw
Napisany 19 Wrze. 2012 - 20:23

użytkownicy
ktoś inny pisał tekst, ktoś inny robił video. zawsze jak mówi o realizmie i o tym że się będzie czuło masę czołgu to widać latające matchboxy

Szlachciak
Napisany 19 Wrze. 2012 - 20:33

redaktorzy
Fizyka to rzecz swietna jak tylko pojawila sie okazja przetestowac to odrazu skorzystalem, klocilbym sie tylko nad tym ze gasiennice zbyt czesto padaja w niektorych miejscach malutkie wyskoki potrafia ci je zdjac, uciazliwe na pizdziku :>

Mały Różowy Maus
Napisany 20 Wrze. 2012 - 11:56

redaktorzy
Szlachciak, na teście samej fizyki to spadały dość często. Teraz jest już pod tym względem dużo lepiej. Wczoraj jeździłem T-50-2 i Batchatem, spadły mi tylko raz w BatChacie, jak się zsunąłem ze sporego wzniesienia bokiem. Podczas jazdy ani razu.

Palce
Napisany 21 Wrze. 2012 - 22:07

użytkownicy
Już mamy czwarty test nowej aktualizacji, coś chyba kiepsko im wychodzi to "odrywanie czołgów od ziemi":/

mateuszmate7
Napisany 21 Wrze. 2012 - 22:25

użytkownicy
Pewnie dużo błędów związanych z fizyką i nowy silnikiem

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.