kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1150 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Nieco informacji nt. złota z Allegro i zablokowanych kont

kurkusmaximus
Napisany 18 Wrze. 2012 - 21:59

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-allegro-i-zablokowanych-kont/

mickey93
Napisany 18 Wrze. 2012 - 22:16

użytkownicy
Afera na miarę amber gold:) a tak na poważnie to i WG i gracze są winni. WG bo postawiło furtkę dla takiego procederu a gracze bo nie czytali regulaminu.

Szlachciak
Napisany 18 Wrze. 2012 - 22:29

redaktorzy
A gdybysmy zarabiali tyle samo, tylko w euro... nie było by problemu :> I tu tkwi problem, niemiec zarobi tyle co my tylko w euro, premka na miesiac u nas 45 zl u nich 10 euro. (okolo) Jestesmy wychowywani na oszczednosci co jest nie dziwne, i tak tez postepujemy w tym wypadku najwyrazniej...

Krogi
Napisany 18 Wrze. 2012 - 22:41

użytkownicy
ja bym powiedział ze jesteśmy wychowani na kombinowaniu a nie oszczędności ;) a kombinowanie często się kończy źle :P

Walter_NovotnyPL
Napisany 18 Wrze. 2012 - 22:56

użytkownicy
Polak zawsze znajdzie wymówkę do kręcenia. A to komuna, a to nie te zarobki. Jakim cudem może być coś kupione taniej niż u producenta? W tym wypadku chodzi o to, że sprzedający złoto czerpią na tym zyski (kosztem WG, który jest niejako okradany). Gdyby nie to na pewno WG by nie ingerowało w takie transakcje.

yaroo_p
Napisany 19 Wrze. 2012 - 08:52

użytkownicy
Wynika z tego jednoznacznie że jeśli otrzymam prezent nawet od osoby znajomej ale osoba ta nabyła go przez inne źródło niżeli WG to nie ona a JA zostane ukarany?!Absurd!!! Jaki ja mam wtedy wpływ na sprawdzwniw legalności takego prazentu.Może dla bezpieczeństwa wcale go nie przyjmować? A może lepiej całkiem zlikwidować opcję prezentu da innej osoby.

Co prawda koło nosa mi to lata bo te kiladziesiąt sztuk złota zawsze kupuję przez SMS lub korzystam z kodów z różnuch pism(mi to wystarcza)ale jest to dla mnie niezrozumiałe.

UWillC
Napisany 19 Wrze. 2012 - 09:16

użytkownicy
Dziwnym zbiegiem okolicznosci banowaje zaczelo sie wraz z wyplata zlota dla ludzi, ktorzy brali udzialy w konkursach???

Sasilton
Napisany 19 Wrze. 2012 - 13:45

użytkownicy
lepiej nie wpłacajcie teraz golda
bo nawet jak doładowujesz np 5500 ze strony wota
to potem będziesz musiał zapłacić 11K

wiec teraz nawet kupując od WG kupujesz nielegalne złoto :D

Procent
Napisany 19 Wrze. 2012 - 13:45

użytkownicy
Wczoraj dostałem bana...
Prawie 3 mieś wcześniej otrzymałem prezent w postaci czołgu LOWE.
Mam konto premium, wczoraj miałem na nim jeszcze 127 dni premki.
I co?
I muszę teraz kupić 12800 szt złota, aby mi odblokowano konto.
Pięknie.

zerg92
Napisany 19 Wrze. 2012 - 14:49

użytkownicy
HA HA HA
Tak to jest jak sie logicznie nie myśli , nikomu do łba nie przyszło skąd takie lewe sklepy mają tanszego golda?
I dobrze że tyle banów poleciało bendzie sie lepiej grać bez tych wszystkich goold noobów , stojących tylko po kątach bo i tak mimo przegranych są do przodu to poco mają w bitwach aktywnie uczesniczyć .

Szlachciak
Napisany 19 Wrze. 2012 - 14:54

redaktorzy
A skad dostales ten prezent? Z allegro? :> No widzisz... jesli nie to pisz do wg, a jesli sie uda to do sprzedawcy byc mzoe odzyskasz pieniazki... Nie preferuje kupna poza WG (kupilem tylko oryginalne kody z pudelek) i wam tez nie radze, myslalem nad tym dlugo i jednak decyzja byla sluszna. A wy teraz narzekajcie, ze robiliscie przekrety i dostaliscie bana.

Btw, np Procent dostal bana i moze odkupic konto, czy kupujac 12800 zlota otrzyma je na konto czy tylko zaplaci za konto? Czy tez straci to co kupil delikwent nie legalnie a dostanie zwyklego golda?

Gedo
Napisany 19 Wrze. 2012 - 15:03

użytkownicy
A co z wersjami pudełkowymi ? keye.pl wisi mi dwa kody, przez tzw. chwilowy brak :s

Szlachciak
Napisany 19 Wrze. 2012 - 15:28

redaktorzy
Wersje pudelkowe sa legalne, otrzymujesz wkoncu cos co zostalo hurtowo kupione, to tak jakbys uzyl kod z pudelka kupionego np w empiku.

xanqer
Napisany 19 Wrze. 2012 - 16:49

użytkownicy
#zerg92 , pewnie sam jesteś nobem . Niestety zaliczam sie do tych którzy postąpili pochopnie, kupując tańszego golda . Ale nic straconego, uzupełnię złoto a kasę od oszusta i tak odzyskam prędzej czy pózniej, bo miałem już z takimi do czynienia.Jeżeli nie odda sam , w piątek składam zawiadomienie na policję ,i wszystkim oszukanym RADZE zrobić to samo.

Berni90PL
Napisany 19 Wrze. 2012 - 18:22

użytkownicy
@zerg92

To głupota co mówisz. Najlepszym przykładem jest to że biuro podróży sprzedaje pokój po cenach hotelu i to nie klient tylko hotel ponosi koszty zapłaty biurowi podróży za to że za niego sprzedał pokój. I dużo hoteli tak robi bo to się opłaca im mimo wszystko. Podobnie może i WG robić a teoretycznie sprzedawca sam może jeszcze trochę cenę zaniżyć żeby u niego kupowali a nie u WG. Jednak to musiała być spisana umowa między WG a takim sprzedawcą.

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.