kliknij aby powiększyć
2560x1600 : 1879 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1234następna
Wywiad z prezesem Wargaming.net - Wiktorem Kislyi

kurkusmaximus
Napisany 22 Lip. 2012 - 11:31

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...argamingnet-wiktorem-kislyjem/

Halfborn
Napisany 22 Lip. 2012 - 11:45

użytkownicy
Bardzo interesujące zwłaszcza jeżeli chodzi o fizykę i polskie czołgi.

Jedna koszulka przestanie być aktualna niedługo ;)

Sasilton
Napisany 22 Lip. 2012 - 11:49

użytkownicy
znak toś jakis polski czołg któ waży przynajmniej z 40ton?

Aragroth
Napisany 22 Lip. 2012 - 11:53

użytkownicy
Będę grał polskimi czołgami nawet jakby były najgorsze w całej grze.
Taką tankietką TK3 sobie pojeździć... <3

dbmat
Edytowany 22 Lip. 2012 - 13:17

użytkownicy
kurcze skąd wezmą polskie ciężkie czołgi szczególnie wyższych tierów? ktoś ma jakieś propozycje?
czołgi lekkie i jeden średni:
http://wierni-ojczyznie.pl/index.php?topic=2541.0

PanzerWolf
Napisany 22 Lip. 2012 - 13:29

użytkownicy
Aragroth ja również , to było by coś.

mickey93
Napisany 22 Lip. 2012 - 14:00

użytkownicy
"kurcze skąd wezmą polskie ciężkie czołgi szczególnie wyższych tierów? ktoś ma jakieś propozycje?"

produkowany w Polsce radziecki T-55

na poważnie to polskiego drzewka raczej bym się nie spodziewał a paru czołgów jako premium tiery II IV (V)

BASPtaku
Napisany 22 Lip. 2012 - 14:18

użytkownicy
Tak duzo Polakow gra ze chyba zadowoleni bedziemy z mini drzewka,np do 5 czy 6 tieru.Wg pana Rajmunda Szubanskiego jednym z bledow przed 1939 bylo rozwijanie w sumie ok 20 projektow czolgow zamiast skupic sie na 2,3 projektach,wiec z papierowymi czolgami nie wyglada to zle:)

Fett11
Napisany 22 Lip. 2012 - 14:36

redaktorzy
Nie będzie polskiego drzewka, więc nawet nie ma co się napalać i wymyślać cudów na kiju.

RENAULTMAGNUM
Edytowany 22 Lip. 2012 - 15:18

użytkownicy
drzewka Polskiego nie będzie na pewno będą to pojazdy premium do max 6 tieru Polskie czołgi to tak średni były projekty czołgu T-39 bardzo podobny do T-28 było ich kilka projektów między innymi KSUS dwa warianty i BBTBPanc projekty powstawały w tym samym czasie co T-28 waga około 23 tony działa 65-75mmbofors albo 81mm silnik 1x 500 km lub 2x 300 km v-max 45 km/h wiec były by to dobre czołgi średnie jak na WOT inne czołgi to 7TP 10 TP Prototyp 4 TP(lekki) oraz czołg pływający PZInż-130 też prototyp czołgi wszystkie testy przeszły na plus ale jak to w Polsce do produkcji nie weszły oraz tankietki ale nie wiem myślę że max ich to 3 tier TK/TKF,TKW,TKS,TKD,TKS-D jak ktoś chce więcej informacji na temat tych maszyn pisać na priv fotografie mam także

Maszyny nie Polskie ale brały udział pod Polskim orłem w wojnie to Renault 35 Hotchkiss H-35 Vickers MARK E

Palce
Napisany 22 Lip. 2012 - 15:21

użytkownicy
Między samolotami i czołgami będzie można przesyłać golda i wolne doświadczenie ale z kredytami nie wiadomo bo może to zagrozić ekonomii gry, a moim zdaniem zagrozi to popytowi na samoloty premium w WoWp:/

RENAULTMAGNUM
Napisany 22 Lip. 2012 - 15:24

użytkownicy
kredyty to będzie bez sensu bo nie wiadomo jaki będzie przelicznik w danej grze np samolot premium będzie zarabiał 150 tyś kredytów na bitwę co w wowp będzie mało a w WOT to już majątek i będzie to szybkie dorabianie się przez błędy

zulko
Napisany 22 Lip. 2012 - 16:20

użytkownicy
Jeśli chodzi o polskie czołgi to będzie to element drzewka oznaczonego jako "Reszta Europy" mowa o nim była wcześniej, i polskie czołgi mogę zajmować tam niskie tiery, a na wysokich będą pojazdy innych krajów. Po kilka lub nawet po 1 czołgu na naród.

Mały Różowy Maus
Napisany 22 Lip. 2012 - 16:29

użytkownicy
@ mickey93 & RENAULTMAGNUM

A skąd wy wytrzasnęliście te polskie pojazdy premium? Nie było żadnych takich informacji.

Z tego co wiem od Overlorda, polskie czołgi będą w drzewku europejskim i o tym jest mowa w filmie (aczkolwiek nie dość jasno). Będą to normalne czołgi do wyekspienia z - jak na razie wstępnie WG zakłada - polskimi załogami (europejskie drzewko rodzi pewne problemy z załogami, bo będzie gromadziło czołgi wielu państw). Nie ma oczywiście co liczyć na jakieś wysokie tiery. Najcięższa możliwa rzecz na mój gust to 25TP, który chyba najwyżej V tierem mógłby być. Ale jak znamy WG to może nam zmajstrować coś większego.

Wspomniany przez RenaultMagnum T-39 (pełna nazwa Polnische Panzer T-39) to pojazd znany tylko z dokumentów niemieckich (stąd taka nazwa). Prawdopodobnie jest to niezbyt dokładny rysunek 14TP.

Faren
Edytowany 22 Lip. 2012 - 17:24

użytkownicy
@zulko

Na forum EU było kilka tematów odnośnie drzewka europejskiego, sam też szperałem w poszukiwaniu jakiś ciekawych projektów i wg mnie w tym drzewku będą czołgi polskie, włoskie, szwedzkie (nie brali udziału w wojnie, ale mieli od groma projektów wszelakiej masy czołgów), czechosłowackie, rumuńskie, węgierskie, szwajcarskie, przynajmniej jeden hiszpański, być może także jugosłowiańskie i fińskie, ale to były przeróbki radzieckich czołgów. Pytanie - której nacji czołg będzie otwierał to drzewko? Możliwe, że Szwecji, bo ich czołgami można zapełnić gałąź TD, Medów i SPG. Spory problem może być z czołgami ciężkimi. Ja wiem o prawdopodobnych 3 kandydatach - 2 włoskich P.40 i P.43 oraz szwedzkim KRV. Potwierdzono, że na tierach XI i X medów będą szwajcarskie Pz. 58 i Pz. 61.

1234następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.