kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 717 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Pojazdy - ZSRR
1
S-51
Nowa arta w moim garażu

wieslaw_
Edytowany 26 Gru. 2012 - 18:02

użytkownicy
Witam,

Pewnie wielu z Was przechodziło przez ten wynalazek a wątku nie ma. Właśnie stałem się szczęśliwym (to się okaże) posiadaczem tej arty. Proszę o rady jak tym grać, co montować, mocne i słabe strony i jaki ma MM. Jeśli macie jakieś swoje filmiki z S-51 na YT z których można się czegoś nauczyć, wrzućcie linka.

Dzięki

Nieżywy
Napisany 26 Gru. 2012 - 18:08

użytkownicy
Ja nie przechodziłem przez S-51 tylko coś można powiedzieć gorszego SU-14 ale tam działo to samo jest...
zamontować trzeba jak do każdej arty dosyłacz i szybsze celowanie, trzeci element to już twój wybór:)
kamuflażu nie opłaca sie brac bo teraz i tak musisz sie przestawiać bo szukają po trackerach.:)

mietas
Edytowany 27 Gru. 2012 - 11:56

użytkownicy
s-51 ma mało pocisków więc trzeba grać rozważnie. Nie dobijamy przeciwników z 100hp, warto mieć jakąś pestkę AP w składzie ammo, bo przydaje się na bliskie spotkania. Arta ma okrutne walnięcie - dla przykładu dobrze trafiony Lowe czy t30 zamienia się w złom. Trzeba być cierpliwym i mierzyć dokładnie a rogal zagości na Twojej twarzy po zdjęciu jedną pestką takiego t30 czy lewka :p

Scytian
Napisany 27 Gru. 2012 - 16:57

użytkownicy
Lewek to mało raz zdarzyło mi się nim zdjąć E-75 jednym strzałem.

wieslaw_
Napisany 27 Gru. 2012 - 17:07

użytkownicy
Jednym słowem fun murowany przy uważnej grze. Ja mam w garażu GW Pantherę i GW Tiger'a. Z Waszych opisów to bardziej GW Tiger czy mam rację?

Scytian
Napisany 27 Gru. 2012 - 17:28

użytkownicy
Tak bardziej tiger, strzelasz max 2 razy na minute ale jak dobrze trafisz to większy RoF nie potrzebny xD

kurkusmaximus
Edytowany 27 Gru. 2012 - 20:25

administracja
Trzeba grać z głową. Ma stosunkowo mało pocisków (12), wolno przeładowuje, celownik rozjeżdża się poza ekran, rusza się mało zgrabnie, często nie trafia, ale i tak ją lubię. Po dodaniu siatki kamuflażowej można robić zasadzki na inne czołgi ;)
Właśnie na tym wynalazku nauczysz się grać artylerią.

world of tanks

yaroo_p
Napisany 28 Gru. 2012 - 18:41

użytkownicy
Zrobiłem wszystkie ruskie artki a S-51 nadal znajduje się w moim posiadaniu.Powiem tyle jeśli wybierać między SU-14 Obiektem 212 a S-51 to zdecydowanie ta ostatnia ma najwięcej zalet.Natomiast jeśli lubisz artki to ta raczej strat nie przyniesie a frajda z gry zapewniona.Mile widziana w kampaniach.Oczywiście dosyłacz,mech. naprowadzania to standart siatka też się przydaje.Częsta zmiana pozycji to już obowiązek altylerzysty ;)

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.