kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 758 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
1
instalacja na pendrive

macik
Napisany 08 Maj 2013 - 18:26

użytkownicy
Witam, wpadłem na pewien pomysł, aby zainstalować wota na pendrive, ponieważ komputer na którym chcę grać jest mojego brata, a on nie ma tam tyle miejsca na dysku, aby zmieścić jeszcze wota. Problem w tym, że gra po instalacji zajmuje nie co ponad 8gb, a ja niestety mam pendrive 8gb(a tak naprawdę to nie jest 8gb tylko 7,9). Moje pytanie brzmi czy jest sposób aby wot trochę mniej zajmował, tak aby się zmieścił na tego pendrive ?

elpresidente
Napisany 09 Maj 2013 - 17:40

użytkownicy
wystarczy, że grafike podmienisz na 50% textures i bedzie mniej zajmował ;] jest jeszcze opcja wywalenia folderu audio ale wogole nie bedziesz słyszał co sie w grze dzieje ;] tzw. WoT bez głosu ;]

macik
Napisany 10 Maj 2013 - 14:22

użytkownicy
Bez dźwięku to bez sensu :/ a zmiana ustawień grafiki jest możliwa dopiero po instalacji, więc najpierw muszę zainstalować, ale mam za mało miejsca na pendrive. Dałoby się grę zainstalować na kompie, a później przerzucić na pendriva i żeby gra działała? Jak tak to napiszcie czy trzeba coś w rejestrze zmieniać czy coś, bo nie znam się na tym zbytnio :/

elpresidente
Napisany 10 Maj 2013 - 15:15

użytkownicy
wiesz, nie próbowałem jeszcze odpalania wota z pendrive'a, ale oczywiscie możesz zainstalować na kompie/laptopie i wtedy przerzucić cały folder World Of Tanks na pendrive ;]

ps. pendrive 16gb kosztuje 35-40zł.

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.